Καλάθι Αγορών (0)
CARDAMON TOP 100ml
-10%
CARDAMON TOP 100ml
Εντομοκτόνο-παρασιτοκτόνο, 100ml για καταπολέμηση ιπτάμενων και ερπόντων εντόμων με δυνατότητα χρήσης σε διάλυση για ψεκασμό σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο και κοντά σε φυτά χωρίς πρόβλημα.
Κωδικός:
198.8375
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
12.23 €
Τελική Τιμή:
10.98 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Το CARDAMON TOP είναι ένα εντομοκτόνο παρασιτοκτόνο πυρεθρινοειδές με υπολειμματική δράση επαφής και στομάχου για την αντιμετώπιση και καταπολέμηση ιπτάμενων και έρποντων εντόμων (όπως κουνούπια, κατσαρίδες, σφήκες, μυρμήγκια, κοριούς, ψύλλους, μύγες κτλ) σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και για οικιακή και για επαγγελματική χρήση.

  Είναι άοσμο, δεν αφήνει λεκέδες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κοντά σε φυτά που συγκεντρώνονται έντομα χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα.

  Πολύ αποτελεσματικό. Χρησιμοποιείται σε διάλυση 100ml/3 λίτρα νερού με ψεκαστήρα. Κατάλληλο και για σπίτια, ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, αποθήκες, αυλές, μπαλκόνια, υπόγεια κτλ.

  Πυκνό αιώρημα με Alpha-cypermethrin 1,58% b/o, βοηθητικές ουσίες 98,42% β/β

  ΑΡ. ΕΓΚ.ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΠ18-0419

 • Χρήση: με ψεκασμό σε κοινό ψεκαστήρα πίεσης (έως 2ΑΤΜ). Διάλυση 100ml ανά 3 λίτρα νερού

  Κατάλληλο για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

  Ψεκάζεται και εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

  Αφήστε το ψεκαστικό υγρό να στεγνώσει εντελώς πριν την είσοδο ανθρώπων ήζώων στις ψεκασμένες περιοχές.Το προϊόν να μηνχρησιμοποιείταιαπευθείας σε τρόφιμα, ζωοτροφές και ποτά ή κοντά σε αυτά, ήσε επιφάνειες καιεργαλεία που είναι πιθανόν να έρθουν σε άμεση επαφή με τρόφιμα, ζωοτροφές, ποτά και ζώα.

  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ.

  ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

   

  Τηλ κέντρου δηλητηριάσεων: 210-7793777

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294