Καλάθι Αγορών (0)
TESORI D'ORIENTE HAMMAM STICKS
-24%
TESORI D'ORIENTE HAMMAM STICKS
Αρωματιστής χώρου με sticks, 200ml για εξαιρετικά πλούσιο
Κωδικός:
128.7218
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
9.95 €
Τελική Τιμή:
7.55 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Η φιλοσοφία της μάρκας TESORI D' ORIENTE που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 1997,έχει τις ρίζες της στη μακρινή Ανατολή, από όπου εμπνέεται για τα συστατικά της και τα αρώματά της. Έχοντας σαν μότο ότι η ομορφιά και η φροντίδα είναι ο χρόνος που αφιερώνουμε για την ψυχοσωματική μας χαλάρωση, τα προϊόντα Tesori d'Oriente περιποιούνται τις αισθήσεις όπως και το δέρμα. Απευθύνονται σε ανθρώπους που αγαπούν και φροντίζουν τον χώρο και τον εαυτό τους πλανόμενοι στις αισθήσεις των αρωμάτων...

  Οι αρωματιστές χώρου με στικς με εξαιρετική αρωματική πρώτη ύλη σε επιτραπέζιες συσκευασίες υγρού χαρίζουν γενικό αρωματισμό της ατμόσφαιρας είτε του οικιακού είτε του επαγγελματικού χώρου αφήνοντας χαρακτήρα με έλαιο και ανάμεικτες νότες Ανατολής χαρακτηριστικά της Tesori D'Oriente. Με στικς που εμποτίζονται στο αρωματικό υγρό για να αναδύουν ένα σαγηνευτικό άρωμα με μεγάλη διάρκεια.

  Η συσκευασία περιέχει στικ εμποτισμού για μεγάλη αρωματική απόδοση. Προτείνεται η αρχική χρήση με λιγότερα στικ για να επιλέξετε την ένταση του αρώματος που σας δίνει.

  Μεθυστικά, πολυτελή αρώματα στο χώρο σας...

 • Αφαιρείτε το καπάκι και τοποθετείτε τα στικ (προτείνεται λίγα για αρχή για να επιλέξετε εσείς την ένταση του αρώματος) ώστε να εμποτιστούν και να απορροφήσουν το άρωμα που θα αναδείξουν στο χώρο. Μόλις ελλατωθεί η ένταση του αρωματισμού μπορείτε να αναποδογυρίσετε τα στικς για να ενισχυθεί ξανά.

  Μεγάλη διάρκεια απόδοσης.

  Εύφλεκτο προϊόν. Μην θερμαίνετε το δοχείο, να παραμένει μακριά από φωτιά. Πυρόσβεση με CO2 ή πούδρα. Μακριά από παιδιά, υπάρχει κίνδυνος κατάποσης. Αν έρθει σε επαφή με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

  Μόλις τελειώσει συσκευασία απορρίπτεται σε κάδο ανακύκλωσης.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294