Καλάθι Αγορών (0)
DINOVAL ODOUR ΑΠΟΣΜΙΝΗ 1lt
-22%
DINOVAL ODOUR ΑΠΟΣΜΙΝΗ 1lt
Υγρό αποσμητικό για φρεάτια και αποχετεύσεις, 1 lt για την απομάκρυνση οσμών που διαχέονται στον αέρα.
Κωδικός:
128.3013
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
3.66 €
Τελική Τιμή:
2.86 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • ​DINOVAL ODOUR ​αποσμητικό για φρεάτια και αποχετεύσεις, καλύπτει και απομακρύνει οσμές που βγαίνουν από αυτά. Το προϊόν είναι ουδέτερο και βιοαποικοδομήσιμο, κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Ασφαλές για έδαφος και φυτά.

    Με ειδικά συστατικά για την εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών. Με δυνατότητα για συχνή χρήση ανά εβδομάδες όταν κρίνεται αναγκαίο.

    Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Dinoval Odour, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

    Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

  • Εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές σε φρεάτια και αποχετεύσεις.

    Χρησιμοποιείται αυτούσιο απευθείας στα σημεία που κρίνετε ότι είναι αναγκαία η απόσμιση. Τοποθετήστε το σιγά σιγά ώστε να αρχίσει να απομακρύνεται η οσμή και επανατοποθετήστε αν δεν εξουδετερωθεί εξολοκλήρου.

    Είναι ασφαλές για έδαφος και φυτά, ουδέτερο και βιοαποικοδομήσιμο ώστε να είναι κατάλληλο και για εσωτερικούς χώρους.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294