Καλάθι Αγορών (0)
SUNNY HOTEL ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 5lt
-36%
SUNNY HOTEL ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 5lt
Υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων επαγγελματικού τύπου, 5 lt με ειδίκευση στην αντιμετώπιση αντηλιακών, λιπαρών στιγμάτων και λεκέδων στον ιματισμό.
Κωδικός:
121.7870
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
68.90 €
Τελική Τιμή:
43.95 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Το SUNNY HOTEL είναι ένα απορρυπαντικό σε υγρή μορφή κατάλληλο για επαγγελματίες καθώς είναι ειδικά κατασκευασμένο να αφαιρεί αποτελεσματικά λεκέδες και στίγματα από αντηλιακά, λάδια φαγητού αλλά και από μασάζ μέσα από υπηρεσίες spa, make up, κραγιόν και άλλους λεκέδες λιπαρής φύσης.

    Ιδανικό για πρόπλυση αλλά και απευθείας πλύση, σε ιματισμό με τέτοια θέματα, δρα απευθείας πάνω στο πρόβλημα απομακρύνοντας λεκέδες αλλά και ίχνη λιπαρότητας που έχουν μείνει πάνω στο ύφασμα.

    Η λύση στα χέρια κάθε ξενοδόχου και κάθε επαγγελματία στον τουριστικό κλάδο καθώς προσφέρει καθαριότητα και διάρκεια στην διαθεσιμότητα κάθε είδους ιματισμού. 

    Κατάλληλο για ξενοδοχεία και καθαριστήρια.

    Sunny hotel... και ξέγνοιασες

  • Μπορεί να τοποθετηθεί και στην πρόπλυση και στην κυρία πλύση, ανάλογα με την ένταση του προβλήματος.

    Πρόπλυση στο πλυντήριο ρούχων στους 60 βαθμούς για απομάκρυνση των λεκέδων και των στιγμάτων από τα αντηλιακά, τα λάδια και το make up. Έπειτα περνάμε στην κύρια πλύση με σκόνη Ήλιος για να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα αστραφτερής καθαριότητας.

    Αλλιώς μόνο στην κύρια πλύση σε κανονικό πρόγραμμα σαν κύριο απορρυπαντικό.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294