Καλάθι Αγορών (0)
MIRACLE ΣΠΡΕ'Ι' ΓΙΑ ΤΣΑΛΑΚΩΜΑ 300ml
-29%
MIRACLE ΣΠΡΕ'Ι' ΓΙΑ ΤΣΑΛΑΚΩΜΑ 300ml
Σπρέι για απομάκρυνση γραμμών και τσαλακώματος στα ρούχα, 300 ml για να παραμένουν σαν φρεσκοσιδερομένα κάθε στιγμή.
Κωδικός:
128.5110
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
14.85 €
Τελική Τιμή:
10.49 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Αν επιθυμείτε αρωματική πολυτέλεια και ποιότητα στην καθημερινότητα σας η επιλογή είναι τα προϊόντα HYGIENFRESH... Πλούσια αρώματα, φρεσκάδα και ανανέωση σε κάθε είδος ιματισμού με αίσθηση μακράς καθαριότητας.

  Με το MIRACLE θα δείτε την ποιοτική διαφορά καθώς απομακρύνει αποτελεσματικά γραμμές και τσαλάκωμα από κάθε είδος ιματισμού, ρούχα, σεντόνια, πετσέτες κτλ με μία ιδιαίτερα ποιοτική αρωματική πρώτη ύλη σε χρηστική συσκευασία σπρέι για κατάλληλη χρήση σε κάθε ύφασμα. Με ένα ψέκασμα πάνω στο τσαλάκωμα σε ρούχα, σεντόνια, πετσέτες, κουρτίνες κ.α. δίνει την αίσθηση ότι μόλις σιδερώθηκε χωρίς όμως να έχει χρησιμοποιηθεί σίδερο!

  Ιδανικό για επαγγελματίες στον ξενοδοχειακό κλάδο, όπως και για ιδιώτες καθώς εξυπηρετεί εξαιρετικά σε ταξίδια για ανανέωση στα ρούχα που είναι σε βαλίτσες και άλλα είδη μεταφοράς.

  Miracle... μακριά από τσαλάκωμα!

 • Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση και ψεκάστε κατά μήκος των γραμμών και του τσαλακώματος του ρούχου και κάθε είδους ιματισμού σε απόσταση περίπου εκατοστών και αναμείνετε για 10 λεπτά ώστε να δείτε το άμεσο αποτέλεσμα της απομάκρυνσης των γραμμών.

  Δεν φθείρει τα υφάσματα.

  Εύφλεκτο προϊόν. Μην θερμαίνετε το δοχείο και μην ψεκάζετε φλόγες. Μην τρυπάτε το δοχείο ακόμα και όταν αδειάσει. Μακριά από τα παιδιά. Αν έρθει σε επαφή με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

  Μετά τη χρήση να απορρίπτεται με προσοχή καθώς είναι προϊόν αεροζόλ.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294