Καλάθι Αγορών (0)
FREZIL ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ 10kg
-23%
FREZIL ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ 10kg
Σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, 10kg-135μεζούρες επαγγελματικού τύπου για οικονομικά αποτελέσματα στην καθαριότητα ιδιαίτερα στους επαγγελματίες χρήστες.
Κωδικός:
12.7377
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
36.77 €
Τελική Τιμή:
28.45 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  •  ​FREZIL πλήρες απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων σε σκόνη,σε επαγγελματική συσκευασία 10 κιλών για να προσφέρει πολλές πλύσεις σε ιδιαίτερα οικονομική τιμή. Η σύνθεσή της επιτρέπει την πλήρη χρήση της σε επαγγελματικούς χώρους, επαγγελματικά και βιομηχανικά πλυντήρια, ξενοδοχεία κτλ αλλά και σε κάθε νοικοκυριό που επιθυμεί πλύσεις με οικονομία στην καθημερινότητα.

    Η σκόνη ​FREZIL ανήκει σε μία πλήρη σειρά προ'ι'όντων που παράγει η εταιρία Οικοχημική,Ελληνική εταιρία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής,με γνώμονα τις βασικές ανάγκες του καταναλωτικού κοινού προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα σε άριστη αναλογία τιμής. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή είναι βιοαποικοδομήσιμες και πλήρως συμμορφωμένες με τους ευρωπα'ι'κούς κανονισμούς ώστε τα προ'ι'όντα να είναι αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

    Ιδιαίτερα οικονομική για επαγγελματίες χρήστες απλώς χρήσεων.

    Πλήρως πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας ποιότητας και λειτουργίας σε όλα τα στάδια παραγωγής,η Οικοχημική ακολουθεί τους οδηγούς ορθής υγιεινής και τα διεθνή συστήματα διαχείρισης ποιότητας ενώ στηρίζει στο πλαίσιο της Υπεύθυνης φροντίδας την περιβαλλοντική πρακτική.

  • Κατάλληλη απόδοση σε μαλακά και μέτρια νερά.

    Με αναλογία χρήσης 12 γραμμάρια / κιλό πλύσης και στα πιο δύσκολα έως 15 γραμμάρια / κιλό πλύσης.

    Οικονομική επιλογή πλύσης χωρίς ένζυμα για οικονομικά καθημερινά αποτελέσματα. Οικονομική επιλογή για επαγγελματίες χρήστες.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294