Καλάθι Αγορών (0)
SATOL ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ 5kg
-24%
SATOL ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ 5kg
Υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, 5 kg επαγγελματικού τύπου υπερσυμπυκνωμένο για ιδανικά αποτελέσματα και σε επίμονους λεκέδες ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Κωδικός:
12.3992
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
25.50 €
Τελική Τιμή:
19.50 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • ​SATOL liquid ​πλήρες υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων ,σε επαγγελματική συσκευασία 5 και 25 κιλών για να προσφέρει πολλές πλύσεις σε ιδιαίτερα οικονομική αναλογία. Η σύνθεσή της επιτρέπει την πλήρη χρήση της σε επαγγελματικούς χώρους, επαγγελματικά και βιομηχανικά πλυντήρια, ξενοδοχεία κτλ αλλά και σε κάθε νοικοκυριό που επιθυμεί άριστα αποτελέσματα με σημαντικά οικονομικά οφέλη στο πλύσιμο των ρούχων του.

    Το υγρό SATOL ανήκει σε μία πλήρη σειρά προ'ι'όντων που παράγει η εταιρία Οικοχημική,Ελληνική εταιρία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής,με γνώμονα τις βασικές ανάγκες του καταναλωτικού κοινού προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα σε άριστη αναλογία τιμής.Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή είναι βιοαποικοδομήσιμες και πλήρως συμμορφωμένες με τους ευρωπα'ι'κούς κανονισμούς ώστε τα προ'ι'όντα να είναι αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

    Καθαρίζει ιδανικά αποτελεσματικά όλους τους επίμονους λεκέδες καθώς επίσης λευκαίνει αποτελεσματικά ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

    Πλήρως πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας ποιότητας και λειτουργίας σε όλα τα στάδια παραγωγής,η Οικοχημική ακολουθεί τους οδηγούς ορθής υγιεινής και τα διεθνή συστήματα διαχείρισης ποιότητας ενώ στηρίζει στο πλαίσιο της Υπεύθυνης φροντίδας την περιβαλλοντική πρακτική.

  • Ιδανική απόδοση στα μαλακά, μέτρια αλλά ιδιαίτερα και στα σκληρά νερά.

    Κατάλληλη αναλογία χρήσης 10 γραμμάρια / κιλό πλύσης και στα ιδιαίτερα σκληρά νερά έως 12 γραμμάρια / κιλό πλύσης.

    Οικονομική επιλογή πλύσης με σύνθεση για άψογα αποτελέσματα. Ιδανική επιλογή για επαγγελματικά αλλά και οικιακά πλυντήρια ιματισμού.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294