Καλάθι Αγορών (0)
DINOVAL BIOTABS ΕΝΖΥΜΑ 240gr.
-20%
DINOVAL BIOTABS ΕΝΖΥΜΑ 240gr.
Καθαριστικές ταμπλέτες με ένζυμα, 240 γραμμάρια για επαρκή, βαθύ και μακρύ καθαρισμό σε αποχετεύσεις, φρεάτια, βόθρους και λιποσυλλέκτες.
Κωδικός:
128.5335
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
28.60 €
Τελική Τιμή:
22.85 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • DINOVAL BIOTABS καθαριστικό σε ταμπλέτες με ένζυμα για αποχετεύσεις, φρεάτια, βόθρους και λιποσυλλέκτες, καθαρίζει και εξουδετερώνει δυσάρεστες οσμές. Λειτουργεί σαν εξαιρετική θεραπεία με σωστή χρήση ώστε να φανούν τα αποτελέσματα σταδιακά και με διάρκεια. Δεν διαβρώνει τα μέταλλα, τις σχάρες και τα άλλα υλικά αποχετευτικών δικτύων. Η συχνή χρήση αποφράσσει τα δίκτυα από οργανικούς ρύπους. Ασαφαλής χρήση χωρίς διαρροές χημικών.

  Ιδανικό προϊόν για σταδιακά και μακρά αποτελέσματα ενάντια των οσμών ακόμα και σε φρεάτια, αποχετεύσεις και βόθρους με κολλημένα λίπη στα τοιχώματα. Με σωστή χρήση και αποφυγή χλωριούχων προϊόντων παράλληλα με τη χρήση των ενζύμων θα αποτελέσει θεραπεία για τα ανάλογα σημεία, καθώς και συντήρηση για μετά τη θεραπευτική περίοδο.

  Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Dinoval BioTabs, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

  Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

 • Το καθαριστικό με ένζυμα είναι η θεραπευτική λύση για οσμές και κρατημένα λίπη σε φρεάτια, αποχετεύσεις, βόθρους και λιποσυλλέκτες.

  Το προϊόν σε ταμπλέτες χρησιμοποιείται αυτούσιο ανάλογα με τις ανάγκες των εκάστοτε σημείων. Τα αποτελέσματα θα φαίνονται σταδιακά καθώς τα ένζυμα θα ''τρώνε'' τα λίπη και τις κρατημένες βρωμιές όπως τρίχες κ.α. ώστε να απομακρυνθούν για μέγαλο χρονικό διάστημα οι δυσάρεστες οσμές. Προτείνονται μία με δύο ταμπλέτες για αρχική τοποθέτηση και κατόπιν αντικαθίστανται αφού λιώσουν οι προηγούμενες ταμπλέτες.

  Προτείνεται η μακρά και σταδιακή χρήση για χρονικό διάστημα ενός μήνα ανάλογα με τις ανάγκες.

  Δεν διαβρώνει μέταλλα, είναι ασφαλής χρήση χωρίς διαρροές χημικών.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294