Καλάθι Αγορών (0)
DRY STAIN REMOVER 400ml
-30%
DRY STAIN REMOVER 400ml
Τοπικό καθαριστικό δύσκολων λεκέδων, 400 ml για επιτόπιο καθαρισμό σε στεγνό ρούχο.
Κωδικός:
128.7088
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
12.86 €
Τελική Τιμή:
8.98 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • DRY STAIN REMOVER ​ειδικό τοπικό καθαριστικό δύσκολων λεκέδων σε στεγνό ρούχο για επιτόπια χρήση. Απομακρύνει το λεκέ αφού στεγνώσει και αφαιρέσουμε τη λευκή σκόνη που απομένει. Κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά ρούχα με προσοχή σε ευαίσθητα υφάσματα, χωρίς να χρειάζεται ξέπλυμα με νερό μιας και πρόκειται για στεγνό καθάρισμα. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον. 

  Κατάλληλο για άμεσο στεγνό καθάρισμα σε έναν απρόσμενο λεκέ.

  Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Dry Stain Remover, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

  Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

 • Χρησιμοποιείται σε στεγνό ρούχο για απομάκρυνση λεκέδων τοπικά κοντά στο χρονικό διάστημα που προκύπτει ο λεκές.

  Ψεκάζουμε πάνω στο σημείο, το αφληνουμε να δράσει για 10-20 λεπτά ανάλογα το λεκέ και τρίβουμε να φύγει η λευκή σκόνη που απομένει ώστε να φύγουν τα υπολείμματα.

  Κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά με προσοχή σε ευαίσθητα υφάσματα. Για χρήση σε ιδιαίτερα χρώματα και υφάσματα κάντε μία μικρή δοκιμή σε ένα κρυφό σημείο προτού την επιθυμητή χρήση.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294