Καλάθι Αγορών (0)
NOVORIL WC GEL 1lt
-31%
NOVORIL WC GEL 1lt
Υγρό όξινο καθαρισμού για τη λεκάνη του WC, 1 lt για άμεση δράση κατά του πουρί, των αλάτων και των υπολειμμάτων της λεκάνης.
Κωδικός:
126.6723
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
6.97 €
Τελική Τιμή:
4.82 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • NOVORIL WC GEL ​ισχυρό όξινο καθαριστικό για τη λεκάνη του WC με έντονη καθαριστική δράση ανάντια σε πουρί, άλατα, σκουριές, υπολείμματα σαπουνιού. Παχύρευστο, με πολύ καλή πρόσφυση στις επιφάνειες και ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε κάθετες επιφάνειες. Ξεπλένεται εύκολα και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί.

    Ιδανικό για επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες χρήστες που επιθυμούν να χρησιμοποιούν ενισχυμένο υγρό τύπου ''παπί'' WC για άμεσο καθαρισμό και αποτελεσματικότητα.

    Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Novoril WC Gel, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

    Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

    Να τηρείτε τα δεδομένα ασφαλείας ως αναγράφονται στην συσκευασία του προϊόντος.

  • Το όξινο καθαριστικό τύπου ''παπί wc'' χρησιμοποιείται αυτούσιο στη λεκάνη της τουαλέτας για άμεσο αποτελεσματικό καθαρισμό.

    Τοποθετήστε το σε ελαφρώς βρεγμένη επιφάνεια, αφου έχετε ρίξει νερό ή εχετε τραβήξει το καζανάκι, στη λεκάνη γύρω από τα τοιχώματα και σε όποιο άλλο σημείο κρίνετε αναγκαίο. Αφήστε να δράσει για λίγα λεπτά και ξεπλύνετε με νερό. Δρα γρήγορα και αφήνει ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. 

    Επικινδυνότητα & Ασφάλεια κατά τη χρήση:

    Η314: Μπορεί να προκαλέσει σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. P280: Να φοράτε προστατευτικά γάντια και ενδύματα κατά τη χρήση. P301/P330/P331: Σε περίπτωση κατάποσης ξεπλύνετε πολύ το στόμα. P303/P361/P353: Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα/μαλλιά αφαιρέστε ενδύματα και ξεπλύνετε πολύ καλά το δέρμα. P310: Καλέστε αμέσως το κέντρο δηλητηριάσεων ή γιατρό. P305/P351/P338 Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με νερό για αρκετά λεπτά.

    Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων 2107793777

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294