Καλάθι Αγορών (0)
VADELIA AEGEAN BREEZE 1lt
-25%
VADELIA AEGEAN BREEZE 1lt
Ειδικό κρεμοσάπουνο σε μορφή αφρού, 1 lt για πλύσιμο των χεριών με εξυπηρέτηση και οικονομία σε επιτοίχια βάση τύπου push* με δικό του βρυσάκι.
Κωδικός:
134.4881
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
14.44 €
Τελική Τιμή:
10.87 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • VADELIA AEGEAN BREEZE ​ειδικός αφρός για το πλύσιμο των χεριών με ευχάριστο άρωμα χωρίς χρώμα, ιδιαίτερα απαλό στο δέρμα καθώς περιέχει καλλυντικά στοιχεία, προσφέρει αποτελεσματική απομάκρυνση των ρύπων από τα χέρια. Διαλύεται εύκολα και είναι πολύ οικονομικό καθώς τοποθετείται σε επιτοίχια βάση τύπου ''push'' * της Οικοχημικής (διατίθεται σε λευκό και μαύρο ενισχυμένης ποιότητας) μιας και η κάθε συσκευασία έχει το δικό της βρυσάκι και δίνει 2.500 πατήματα ανά λίτρο!

    Ιδανικό για επαγγελματίες όλων των κλάδων, που επιθυμούν να προσφέρουν προϊόντα και συστήματα υγιεινής με ποιότητα σε πολύ οικονομική συσκευασία χρήσης. Κάθε ανταλλακτική συσκευασία διαθέτει δικό της τελικό βρυσάκι οπότε και δεν υπάρχει ανησυχία για φθορά της συσκευής και ελλατωματικές ρίψεις.

    Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Vadelia Aegean Breeze, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

    Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

  • Το προϊόν Vadelia Aegean Breeze διατίθεται σε συσκευασία ανταλλακτικού σε σακουλάκι με δικό του βρυσάκι, οπότε με το τελειώμα του προϊόντος αντικαθίσταται ολόκληρη η σακούλα και ανανεώνεται η ροή του υγρού με νέο βρυσάκι. Αποφεύγεται έτσι η φθορά και ανανεώνονται σωστά οι ρίψεις του υγρού.

    Για τοποθέτηση, ανοίγετε την επιτοίχια βάση της Οικοχημικής με το ειδικό κλειδί και τοποθετείτε το σακουλάκι στην κεντρική είσοδο με το στόμιο από το βρυσάκι προς τα κάτω στην έξοδο. Τέλος κλείνεται τη συσκευή και είναι έτοιμο προς χρήση μέσω του πατήματος και την αυτόματη απόδοση σε μορφή αφρού.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294