Καλάθι Αγορών (0)
PERLIER THAI COCO 500ml
-36%
PERLIER THAI COCO 500ml
Αφρόλουτρο, 500 ml με σύνθεση και άρωμα εκχυλίσματος Ταϊλανδέζικης καρύδας για φυσική αναζωογόνηση και απομάκρυνση του στρες στην καθημερινή περιποίηση.
Κωδικός:
131.5722
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
11.48 €
Τελική Τιμή:
7.32 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Τα προϊόντα Perlier για πάνω από 80 χρόνια βρίσκονται στην κορυφή της παραγωγικής βιομηχανίας ομορφιάς με μία ξεχωριστή κληρονομιά στην φροντίδα της επιδερμίδας. Perlier, με αφοσίωση στην παραγωγή δυνατών φυσικών προϊόντων και στην διανομή των καλύτερων που μπορεί να παράξει ο συνδυασμός της επιστήμης με κριτήριο τη φύση.

    Πολυτελή υλικά με χαρακτηριστικά αρώματα ποιότητας συνθέτουν τα προϊότα περιποίησης και ομορφιάς Perlier. Το Perlier Thai Coco Bath & Shower Cream με εκχυλίσματα Ταϊλανδέζικης καρύδας για καθαριότητα με φυσικές ιδιότητες αντιστρες και αναζωογονητική διάθεση δίνει τόνωση με μαγικό άρωμα στην επιδερμίδα. Ενυδατικά περιποιητικό για την καθημερινή σας απόλαυση.

    Ένα δώρο πολυτέλειας και ομορφιάς στο δέρμα σας!

  • Κατάλληλο για απαλό καθαρισμό και άρωμα στο καθημερινό ντους.

    Η κλασική ιταλική περιποίηση στις ανάγκες της επιδερμίδας καθημερινά:

    - Πριν μπείτε  στο ντους, αφήστε το ζεστό νερό να τρέξει για ένα λεπτό. Ο ατμός θα βοηθήσει ν’ ανοίξουν οι πόροι για μεγαλύτερη απορρόφηση της υγρασίας. Μετά όμως, κρυώστε το λίγο, γιατί η υψηλή θερμοκρασία ξηραίνει την επιδερμίδα.
    - Χρησιμοποιήστε ένα πανάκι – ή λούφα – για να κάνετε απαλή απολέπιση και να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Έτσι η επιδερμίδα σας θα απορροφήσει πιο εύκολα την υγρασία.Έπειτα βάλτε μία μικρή ποσότητα αφρόλουτρου στη λούφα ή το σφουγγάρι σας και αναμείξτε με λίγο νερό να δημιουργηθεί ο αφρός που θα περάσετε όλο σας το σώμα με απαλές κινήσεις.Εναλλακτικά ρίξτε δύο καπάκια από το αφρόλουτρο σε μπανιέρα με νερό,αφροποιήστε, και απολαύστε την περιποίηση ενός spa.Τέλος ξεπλένεστε καλά με νερό.
    - Μετά το ντους ή το μπάνιο, σκουπιστείτε απαλά με μια καθαρή, απορροφητική πετσέτα ώστε να διατηρηθεί η υγρασία στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

    Μετά το μπάνιο σας απλώστε αμέσως την ενυδατική σας για να παραμείνει το δέρμα ανάλαφρο και ενυδατωμένο.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294