Καλάθι Αγορών (0)
BIOTEN SOS ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ
-18%
BIOTEN SOS ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ
Κρέμα χεριών άμεσης επανόρθωσης, 50 ml ανακουφίζει άμεσα τα σκασμένα χέρια χάρη στην ενισχυμένη σύνθεση με 83% φυσικά συστατικά από έλαιο Argan και 5% Urea.
Κωδικός:
134.1029744
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
3.06 €
Τελική Τιμή:
2.52 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Η Φύση αποτελεί την κινητήριο δύναμη και την πηγή έμπνευσης για τη bioten. Βασιζόμενοι σε αυτό τον ισχυρό δεσμό οι εξειδικευμένοι ερευνητές των εργαστηρίων bioten χρησιμοποιούν τη βαθειά γνώση για τα φυσικά συστατικά και τις ιδιότητές τους για τη δημιουργία της σειράς καλλυντικών bioten.

    Η Ενυδατική Κρέμα Χεριών Bioten SOS είναι εμπλουτισμένη με 83% φυσικά συστατικά, και ειδικότερα έλαιο Argan για άμεση ανακούφιση στα σκασμένα χέρια προστεύοντας το δέρμα και 5% Urea που ενυδατώνει εντατικά το πολύ ξηρό δέρμα αφήνοντας ένα αίσθημα ανακούφισης στην επιδερμίδα.Το NUTRIMOIST 48H, ένα προηγμένο ενυδατικό σύστημα, προσφέρει άμεση ενυδάτωση και παρατείνει τα επίπεδα υγρασίας έως 48H.

    *tests in vivo

  • Χρησιμοποιείστε την ποσότητα της κρέμας που χρειάζεται το δέρμα σας για να νιώσει ενυδατωμένο και λαμπερό.Απλώστε στα χέρια αρκετές φορές την ημέρα. Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται  κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν τα χέρια δεν έρχονται σε επαφή με νερό.

    Ιδανική για πολύ ξηρό,θαμπό και σκασμένο δέρμα για καθημερινή ενυδάτωση.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294