Καλάθι Αγορών (0)
GREEN LIFE CLEAR ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ 500ml
GREEN LIFE CLEAR ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ 500ml
Υγρό απορρυπαντικό για πλύσιμο των πιάτων στο χέρι,500 ml οικολογικό με άρωμα εσπεριδοειδή για να ενεργεί σύμφωνα με τη φύση.
Κωδικός:
122.02100
Εταιρεία:
Τύπος:
Οικολογικό
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
1.88 €
Τελική Τιμή:
1.44 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Υγρό απορρυπαντικό Ελληνικής παραγωγής υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα χαμηλότερης τιμής από αυτά των πολυεθνικών εταιρειών.H επιστημονική υποδομή η βιομηχανική εμπειρία και η τεχνογνωσία των στελεχών της εταιρείας συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της μεγάλης ποικιλίας των απορρυπαντικών “GREEN LIFE” που καλύπτουν τις καταναλωτικές ανάγκες και απαιτήσεις σε οικονομικότερες τιμές και με γνώμονα τη φύση με γνήσια σφραγίδα "ECOLABEL.EU".

  Το υγρό πιάτων GREEN LIFE με ενεργά συστατικά από ανανεώσιμες φυτικές πηγές και χωρίς χρωστικές καθαρίζει τέλεια τα πιάτα σας σεβόμενο το περιβάλλον αλλά και τα χέρια σας,αφού είναι φιλικό και προστατευτικό και με αυτά.

  Πλήρως πιστοποιημένο,είναι καλύτερο για το περιβάλλον αλλά και για σένα.

  Δημιουργούμε προϊόντα με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον μας.

 • Χρησιμοποιείστε την ποσότητα που κρίνεται ότι είναι αναγκαία για το πλύσιμο των πιάτων σας υπολογίζοντας ότι η μεγαλύτερη ποσότητα απορρυπαντικού που τοποθετείται στο σφουγγάρι παρασύρεται από το νερό.Οπότε λίγες σταγόνες αρκούν για επαρκέστατη καθαριότητα.

  Σημειώνεται πως για να πλένετε τα πιάτα σας με τον πλέον αποδοτικό τρόπο,για να εξοικονομείτε νερό και ενέργεια προστατεύοντας το περιβάλλον αλλά και την οικονομία σας,μη χρησιμοποιείτε τρεχούμενο νερό αλλά βυθίζετε τα πιάτα μέσα σε αυτό χρησιμοποώντας τη συνιστώμενη δοσολογία.Πλένετε αποδοτικά και χωρίς πολύ αφρό.

  *Συνιστώμενη δοσολογία για πιάτα όχι πολύ βρώμικα:4 ml (1 κουτ.γλυκού)-πιάτα βρώμικα:6 ml (1,5 κουτ.γλυκού).

  Ξεπλύνετε και στραγγίστε τα σκεύη.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294