Καλάθι Αγορών (0)
OVERLAY ΛΙΠΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ 750ml
-22%
OVERLAY ΛΙΠΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ 750ml
Υγρό καθαριστικό για λίπη-λάδια σε σπρέυ,750 ml για άμεση δράση και στα καμένα λίπη με εύκολο ξέβγαλμα.
Κωδικός:
125.1001
Εταιρεία:
Άρωμα:
Λεμόνι
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
5.80 €
Τελική Τιμή:
4.50 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • H OVERLAY με την πολύχρονη πείρα της δημιούργησε ένα υγρό καθαριστικό για τους δύσκολους και επίμονους λεκέδες που προκαλούν τα λίπη.

  Το OVERLAY ULTRA λιποκαθαριστής με τη νέα του συμπυκνωμένη σύνθεση δρα άμεσα και εξαφανίζει και την πιο δύσκολη βρωμιά όπως τα καμένα και ξεραμένα λίπη.Ξεβγάζεται εύκολα με ένα πέρασμα για γρήγορα αποτελέσματα χωρίς κόπο.Η ενισχυμένη του σύνθεση είναι κατάλληλη για εστίες κουζίνας, απορροφητήρες, πάγκους, φούρνους, ψυγεία, γκριλ, νεροχύτες αλλά ακόμα και πόρτες ,τραπέζια, καρέκλες κτλ.

  Άμεση δράση και εύκολο ξέβγαλμα.

   

 • Ο λιποκαθαριστής σε σπρέυ χρειάζεται ψέκασμα και μικρή αναμονή μέχρι να το ξεβγάλετε ανάλογα το πόσο σκληρή είναι βρωμιά.

  Για επίμονη λίπη:Ψεκάζετε απευθείας στην επιφάνεια που θέλετε και το αφήνετε να δράσει για λίγα δευτερόλεπτα και έπειτα το ξεβγάζετε με ένα υγρό σφουγγάρι.

  Για φούρνο:Θερμαίνετε το φούρνο στους 40-50 βαθμούς και στη συνέχεια το σβήνετε.Ψεκάζετε το υγρό και περάστε με ένα υγρό σφουγγάρι ή πανί για να πάρετε τα υπολείμματα.Στη συνέχεια ξεβγάζετε.

  Για γρίλιες και φίλτρα απορροφητήρα:Ετοιμάστε ένα διάλυμα νερού με 75ml από το υγρό και βάλτε μέσα τη γρίλια ή το φίλτρο.Στη συνέχεια ξεβγάζετε.

  Για συσκευές:Ψεκάστε το υγρό πάνω σε ένα υγρό πανί περάστε την επιφάνεια που θέλετε και στεγνώστε.SOS ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ.

  Μην χρησιμοποιείται σε ευαίσθητες επιφάνειες,με βερνίκι ή διαφανή πλαστικά.Δοκιμάστε το προ'ι'όν σε κάποιο κρυφό σημείο αν δεν είστε σίγουροι για την επιφάνεια.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294