Καλάθι Αγορών (0)
ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ
-16%
ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ
Χαρτί υγείας Center Pull Α' λευκό καπιτονέ,2 φύλλων 6 ρολά Χ 600 γραμμάρια η συσκευασία κατάλληλο για επαγγελματική συσκευή με τράβηγμα στο κέντρο για οικονομία με ποιότητα.
Κωδικός:
111.0058
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
16.60 €
Τελική Τιμή:
14.00 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Χαρτί υγείας από 100% λευκασμένο χημικό πόλτο με τεχνολογία καπιτονέ υφής για εξαιρετική απορροφητικότητα και ανθεκτικότητα.Το ρολό υγείας για υψηλές απαιτήσεις επαγγελματικών χώρων αλλά και οικιακών για μεγάλη διάρκεια και ανθεκτικότητα τοποθετείται σε κάθε χώρο.Κατάλληλο για συσκευές-θήκες επαγγελματικού ρολού υγείας με τράβηγμα στο κέντρο καθώς τραβιέται από το εσωτερικό του ρολού.Συμφέρει τον επαγγελματία για μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση καθώς η παραγωγή του γίνεται σε πεπιεσμένη μορφή προσφέροντας πολύ περισσότερα μέτρα στην αναλογία των κιλών του.

  Ελληνική βιομηχανία χάρτου πιστοποιημένη για εγγύηση ποιότητας και τεχνογνωσίας.

  Προσέχουμε και σεβόμαστε τα δάση του πλανήτη μας.

 • Τοποθετήστε το ρολό στην επαγγελματική θήκη και τραβήξτε λίγο από το χαρτί για να φανεί στο κεντρικό σημείο της συσκευής με την εγκοπή.

  Χρησιμοποιείται η ποσότητα που κρίνετε ότι είναι αναγκαία για την προσωπική σας υγιεινή και την πλήρη καθαριότητα της περιοχής χωρίς να προκαλείτε τριβές που μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμούς.

  Προσοχή και στον τρόπο στήριξης του ρολού υγείας καθώς και στην φύλαξή του ώστε να μην έρχεται σε επαφή με μικρόβια που υπάρχουν σε άλλα μέρη του μπάνιου,στον τοίχο ή σε ράφια για να μην υπάρξει μεταφορά τους.

   

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294