Καλάθι Αγορών (0)
TEZA SPRAY 2ΣΕ1 ENTOMA & ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ 300ml
-39%
TEZA SPRAY 2ΣΕ1 ENTOMA & ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ 300ml
Σπρέυ ενάντια στα ιπτάμενα και στα έρποντα έντομα,300 ml για 2 σε 1 αντιμετώπιση των ενοχλητικών εντόμων.
Κωδικός:
128.21446
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
4.15 €
Τελική Τιμή:
2.55 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Το TEZA, ο ηγέτης της αγοράς των εντομοκτόνων, για περισσότερα από 30 χρόνια αποτελεί τη σίγουρη λύση στην ανάγκη μας για την εξόντωση κάθε ενοχλητικού έρποντος ή ιπτάμενου εντόμου καθώς και του σκόρου. Τα προϊόντα Teza είναι αποτέλεσμα εντατικής έρευνας. Με εντομοκτόνα/εντομοαπωθητικά συστατικά νέας γενιάς, φέρνουν την καινοτομία στο σπίτι. Για να εξαφανιστούν κατσαρίδες, σκόρος αλλά και όλα τα έρποντα έντομα.

  Το Τeza Universal Spray 300ml καταπολεμά γρήγορα και αποτελεσματικά τα ιπτάμενα έντομα όπως κουνούπια και μύγες αλλά και τα έρποντα όπως κατσαρίδες και μυρμήγκια. 2 σε 1 αποτελεσματικότητα με τα σταγονίδια που απελευθερώνονται κατά τον ψεκασμό να περιέχουν δραστικά συστατικά, που καταπολεμούν αμέσως τα έντομα.

  Η λύση είναι μία: TEZA!

 • Για ιπτάμενα έντομα:

  Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση,πριν τον ψεκασμό κλείστε τα παράθυρα και τις πόρτες,κρατώντας όρθια τη φιάλη πιέστε τη βαλβίδα και ψεκάστε στην αρχή μικρές ποσότητες στους χώρους κάτω και πίσω από κρεβάτια, ντουλάπια ή πίσω από έπιπλα για να βγουν τα έντομα.Έπειτα από το βάθος του δωματίου και κατευθυνόμενοι προς την πόρτα ψεκάστε ψηλά στο χώρο ΜΟΝΟ στον αέρα και ποτέ σε επιφάνειες.

  Ψεκάζετε για 7 δευτερόλεπτα,αρκετός χρόνος για καταπολέμηση των ιπτάμενων εντόμων σε χώρο 40 κυβικών μέτρων.

  Βγείτε αμέσως από το δωμάτιο και αφήστε το κλειστό για 15 λεπτά,μετά ανοιξτε πόρτες και παράθυρα να αεριστεί καλά ο χώρος πριν μείνετε μέσα. Όλα τα εντομοαπωθητικά έχουν σχεδιαστεί και εγκριθεί για χρήση σε χώρους όπου υπάρχουν και άνθρωποι. Για άμεση δράση ψεκάστε απευθείας τα έντομα για 2-3 δευτερόλεπτα. Για να αποφύγετε την υπερ-έκθεση σας σε εντομοκτόνα προϊόντα θα πρέπει πάντα να διαβάζετε και να ακολουθείτε τις οδηγίες της συσκευασίας.

  Για έρποντα έντομα:

  Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση και ψεκάστε απευθείας πάνω στα έντομα από απόσταση 30 εκατοστών για 2-3 δευτερόλεπτα στα σημεία που κρύβονται και εμφανίζονται για άμεση καταπολέμηση.

  Να μην εκτείθεται σε υψηλές θερμοκρασίες και να κρατείται σε δροσερό μέρος

  Κρατήστε το μακριά από παιδιά,έγγυες,ηλικιωμένους,τρόφιμα,ποτά,ζώα.

  Πλύνετε τα χέρια σας σχολαστικά μετά τη χρήση.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294