Καλάθι Αγορών (0)
KLEENEX FACIAL 2ΦΥΛΛΟ 70τεμ.
KLEENEX FACIAL 2ΦΥΛΛΟ 70τεμ.
Χαρτοπετσέτες facial αυτοκινήτου,2 φύλλων Χ 70 τεμάχια εξυπηρετούν στην τοποθέτηση και χρήση για όποια στιγμή τις χρειαζόμαστε,πολύ απαλές και απορροφητικές.
Κωδικός:
114.39671
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
1.85 €
Τελική Τιμή:
1.44 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • H KLEENEX φέρνει την πολυτέλεια στην καθημερινότητά σας...Σχεδιασμένη για υπέρτατη αίσθηση απαλότητας και καθαριότητας με ποιότητα που σας παρέχει απόλυτη αποτελεσματικότητα στην υγιεινή σας.

    Τα χαρτομάντιλα Kleenex με σύνθεση 100% παρθένου χαρτοπολτού είναι ένα δίφυλλο χαρτί που προσφέρει φροντίδα για πολυτελή απαλότητα και απορροφητικότητα σε καθημερινή χρήση. Βολική συσκευασία καθώς τραβιέται φύλλο φύλλο και οι υπόλοιπες παραμένουν στο κουτί και προστατεύονται μέχρι τη χρήση.

    H KLEENEX με όλες τις προδιαγραφές, σέβεται το περιβάλλον και εναρμονίζεται με τον Διεθνή Οργανισμό Διαχείρισης Δασών (FSC).

  • Χρησιμοποιείτε την ποσότητα που κρίνετε εσείς αναγκαία στις απλές καθημερινές σας συνήθειες και ανάγκες.Η υφή της και η ανθεκτικότητά της σας επιτρέπουν να την χρησιμοποιείτε τόσο σαν χαρτοπετσέτα για την καθαριότητα κάποιου χώρου ή για τα γεύματά σας όσο και σαν χαρτομάντηλο για μην ερεθίζεται το δέρμα σας σε κάποιο κρύωμα ή άλλη τέτοια ανάγκη.

    Κατάλληλο για να έρχεται σε επαφή με το δέρμα και με τα τρόφιμα καθώς είναι πλήρως πιστοποιημένο.

    Αποφύγετε να κρατάτε τα χαρτιά κοντά σε εύφλεκτα υλικά για να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294