Καλάθι Αγορών (0)
LANZA 70μεζ.
-36%
LANZA 70μεζ.
Σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων,70 μεζούρες-4.370kg για εξαιρετική καθαριότητα και οικονομία μαζί σε ένα προ'ι'όν.
Κωδικός:
121.9416
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
13.70 €
Τελική Τιμή:
8.80 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Σκόνη για το πλυντήριο ρούχων Ιταλικής προέλευσης με εξαιρετικό συνδυασμό συστατικών για τέλεια καθαριότητα σε οικονομική συσκευασία για να μένουν τα ρούχα σας καθαρά με χαμηλό κόστος.

  Κατάλληλο για χρωματιστά και λευκά,συνιστάται από κατασκευαστές πλυντηρίων για υγιεινή καθαριότητα.

  Κατέχει όλες τις πιστοποιήσεις που το φέρνουν στα υψηλότερα επίπεδα πωλήσεων Ιταλικών προ'ι'όντων στα απορρυπαντικά ρούχων.

 • Τοποθετήστε στη θήκη του πλυντηρίου τη δόση που χρειάζεται για το πλύσιμο των ρούχων σας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Μην το χησιμοποιείτε απευθείας στον κάδο και μην το τρίβετε επάνω στο λεκέ ξεχωριστά καθώς δεν θα μπορεί να διαλυθεί.

  Ενδεικτικά για 3-5 κιλά ρούχα στο πλυντήριό σας χρειάζονται 40ml,για 6-7 κιλά χρειάζονται 60ml. Για πρόπλυση χρειάζεστε 60 ml επιπλέον της πλύσης.

  Προσοχή να πλένετε πλήρες φορτίο στον κάδο του πλυντηρίου,γέμισμα στα 3/4 του κάδου,για σωστή κατανομή και διαχείριση της ενέργειας και οικονομία  στην κατανάλωση.Χαμηλώστε τη θερμοκρασία έχοντας υπόψιν ότι στους 30ο C εξοικονομείτε έως και 40% ενέργεια!

  Ανακυκλώνετε τις άδειες συσκευασίες στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294