Καλάθι Αγορών (0)
GLOCHEM 307 ROSE 1lt
GLOCHEM 307 ROSE 1lt
Υγρό κρεμοσάπουνο, 1 lt για την καθημερινή καθαριότητα και υγιεινή των χεριών με μαλακτικά στοιχεία.
Κωδικός:
129.3070
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
2.92 €
Τελική Τιμή:
2.17 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Η Ελληνική εταιρία GLOCHEM ​με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών και με έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, δημιούργησε μία σειρά καθαριστικών και εξειδικευμένων προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ελεγχόμενη τιμή.

  Το GloChem 310 είναι ένα συμπυκνωμένο υγρό κρεμοσάπουνο με ουδέτερο pH και σύνθεση καθαριστικών στοιχείων που συμβαδίζουν με το ανθρώπινο σώμα. Περιέχει ειδικά ενυδατικά στοιχεία, γλυκερίνη, βεταίνες,γαλακτικά άλατα κ.α. ώστε να καταπολεμά την ξηρότητα του δέρματος. Παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό με τους ρύπους ενώ εξασφαλίζει την υγιεινή των χεριών.

  Με ευχάριστο άρωμα προστατεύει και περιποιείται.

  Συμβατό με HACCP

 • Το κρεμοσάπουνο αυτό με την εξυπηρετική συσκευασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσιο για χρήση ρίχνοντας μικρή ποσότητα σε βρεγμένα χέρια από τη φιάλη του ή να βάλετε την ποσότητα που χρειάζεστε στην αντλία που διαθέτετε και το υπόλοιπο να παραμείνει ως ανταλλακτικό για το επόμενο συμπλήρωμα.

  Κατάλληλο για ικανή χρήση πολλαπλές φορές στην καθημερινότητά μας,ώστε να παρέχει επαρκή καθαριότητα και απομάκρυνση των μικροβίων με μία αίσθηση απαλότητας λόγω των ενυδατικών στοιχείων.

  Βρέξτε χέρια σας και ρίξτε λίγη ποσότητα του υγρού για να αναμειχθεί με το νερό και να αφροποιηθεί ώστε να δημιουργηθεί ικανή ποσότητα για επαρκή καθαρισμό.Τρίψτε τα καλά για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα ώστε να απομακρυνθούν καλά τα μικρόβια και ξεπλύνετέ τα καλά με τρεχούμενο νερό.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294