Καλάθι Αγορών (0)
ARIANA ΧΕΙΡΟΠΕΤΣΕΤΑ AUTOCUT 800γρ.
-22%
ARIANA ΧΕΙΡΟΠΕΤΣΕΤΑ AUTOCUT 800γρ.
Χειροπετσέτα συσκευών autocut στενού τύπου σε ρολό Α' λευκή,2 φύλλων 6 ρολά Χ 800 γραμμάρια η συσκευασία, κατάλληλο για επαγγελματική συσκευή και με αυτόματο κόψιμο για εξυπηρέτηση χώρων κατανάλωσης.
Κωδικός:
111.0276
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
20.50 €
Τελική Τιμή:
15.95 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Ρολό χειροπετσέτα από 100% λευκασμένο χημικό πόλτο με τεχνολογία καπιτονέ υφής για εξαιρετική απορροφητικότητα και ανθεκτικότητα.Το ρολό χειροπετσέτα χρησιμοποιείται για υψηλές απαιτήσεις επαγγελματικών χώρων αλλά και οικιακών για μεγάλη διάρκεια και ανθεκτικότητα και τοποθετείται σε κάθε χώρο.Κατάλληλο για συσκευές-θήκες επαγγελματικού ρολού χειροπετσέτας που απαιτείται αυτόματο κόψιμο χαρτιού τύπου ''AUTOCUT'' .Συμφέρει τον επαγγελματία για οικονομία στην κατανάλωση καθώς η έξοδος του χαρτιού  γίνεται σε μορφή όπου η λήψη του γίνεται με αυτόματο κόψιμο σε οριζόντια μορφή.

  Ελληνική βιομηχανία χάρτου πιστοποιημένη για εγγύηση ποιότητας και τεχνογνωσίας.

  Προσέχουμε και σεβόμαστε τα δάση του πλανήτη μας.

 • Ανοίγετε τη συσκευασία. Τοποθετήστε το ρολό στην επαγγελματική θήκη σε οριζόντια μορφή για να κάνει έξοδο το χαρτί στο κάτω σημείο της συσκευής για αυτόματο κόψιμο.

  Χρησιμοποιείται η ποσότητα που κρίνετε ότι είναι αναγκαία για την προσωπική σας υγιεινή και την πλήρη καθαριότητα της περιοχής χωρίς να προκαλείτε τριβές που μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμούς.

  Προσοχή και στον τρόπο στήριξης του ρολού υγείας καθώς και στην φύλαξή του ώστε να μην έρχεται σε επαφή με μικρόβια που υπάρχουν σε άλλα μέρη του μπάνιου,στον τοίχο ή σε ράφια για να μην υπάρξει μεταφορά τους.

   

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294