Καλάθι Αγορών (0)
INOX SHINE 500ml
-37%
INOX SHINE 500ml
Γυαλιστικό - καθαριστικό ανοξείδωτων επιφανειών σε σπρέι, 500 ml για σωστό γυάλισμα και καθαρισμό με προστασία στις inox επιφάνειες με μία κίνηση.
Κωδικός:
128.6530
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
13.65 €
Τελική Τιμή:
8.59 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • INOX SHINE καθαριστικό γυαλιστικό ανοξείδωτων επιφανειών σε μορφή αεροζόλ, καθαρίζει, γυαλίζει, προστατεύει τις ανοξείδωτες επιφάνειες με μία κίνηση και άμεσο στέγνωμα. Εμποδίζει την επικάθιση της σκόνης και τη δημιουργία στιγμάτων ενώ δεν χαράσσει τις επιφάνειες. Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και δεν χρειάζεται έντονο σκούπισμα. Κατάλληλο και για οικιακή και για επαγγελματική χρήση.

  Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Inox Shine, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

  Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

 • Το Inox Shine είναι ένα προϊόν έτοιμο για χρήση σε μορφή aerosol.

  Ψεκάζετε στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε και περνάτε με ένα πανί για να πάρετε τα υπολείμματα.

  Εύκολο στη χρήση και γρήγορο στέγνωμα με άμεσο αποτέλεσμα γυαλίσματος.

Σχετικά Προϊόντα
 • -24%
  NOVORIL INOX 1lt
  Υγρό γυαλιστικό - καθαριστικό ανοξείδωτων επιφανειών, 1 lt για σωστό καθαρισμό μ...
  14.40€
  10.98€
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294