Καλάθι Αγορών (0)
RELEASE ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ SPRAY 600ml
-25%
RELEASE ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ SPRAY 600ml
Ειδικό αντικολλητικό σπρέι για σκεύη μαγειρικής, 600 ml κάνει τις επιφάνειες 100% αντικολλητικές για κάθε ψήσιμο.
Κωδικός:
162.0109
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
13.14 €
Τελική Τιμή:
9.82 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • RELEASE ​ειδικό αντικολλητικό σπρέι για σκεύη μαγειρικής προσδίδει στις επιφάνειες 100% αντικολλητική υφή για ε​ύκολο μαγείρεμα. Είναι πλήρως φυτικό προϊόν (καθώς περιέχει λεκιθίνη) και δεν μεταδίδει καμία γεύση στο φαγητό. Διευκολύνει εξαιρετικά τον καθαρισμό και προστατεύει τα σκεύη από τη διάβρωση. Χρησιμοποιείται αντί λαδόκολλας ή βουτύρων και λαδιών όποτε και εξυπηρετεί για παντός είδους ψησίματα που απαιτούν αντικολλητική επιφάνεια σε σκεύος. Εξαιρετική απόδοση για ψήσιμο σφολιατοειδών, ψωμιών, πίτας κτλ.

  Ιδανικό για επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης, φούρνων, ξενοδοχείων κτλ αλλά και ιδιώτες που επιθυμούν ταχύτητα, ευκολία, οικονομία και υγιεινή διάσταση κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Με ένα ψέκασμα κανένα κόλλημα!

  Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Release, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

  Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

 • Το αντικολλητικό spray χρησιμοποιείται αντί λαδόκολλας, βουτήρου ή λαδιού σε σκεύη ψησίματος.

  Ένα ψέκασμα συνολικά στην επιφάνεια που θέλετε να χρησιμοποιήσετε αρκεί για να δημιουργήσει ένα αντικολλητικό φιλμ για προστασία από κάψιμο και κόλλημα του φαγητού ή του προϊόντος που θέλετε να ψήσετε. Φυτικό προϊόν για απόλυτη προστασία χωρίς να μεταδίδει οποιαδήποτε γεύση στο φαγητό.

  Χρησιμοποιείται ιδανικά σε φούρνος, χώρους εστίασης και κουζίνες μαγαζιών, ξενοδοχείων κτλ. καθώς διευκολύνει την επαγγελματική χρήση και κατόπιν τον καθαρισμό και τη συντήρηση των σκευών.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294