Καλάθι Αγορών (0)
MOLICARE ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 400ml
-31%
MOLICARE ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 400ml
Αφρός καθαρισμού σε μορφή σπρέι, 400 ml για εντατικό καθαρισμό χωρίς τη χρήση νερού διευκολύνοντας τον καθαρισμό ευαίσθητων επιφανειών.
Κωδικός:
175.0810
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
8.53 €
Τελική Τιμή:
5.88 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Η Hartmann ως ένας από τους κολοσσούς στον τομέα της ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εύχρηστων προϊόντων και εξατομικευμένων υπηρεσιών για κάλυψη κάθε ανάγκης στην περιποίηση ενηλίκων αλλά και ασθενών που επιζητούν αποτελεσματική καθημερινή φροντίδα.

    Η σειρά Molicare Skin Καθαρισμός με τον αφρό καθαρισμού σε μορφή σπρέι προσφέρει εντατικό καθαρισμό εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές. Με κρεατίνη για την ενίσχυση του φυσικού μηχανισμού προστασίας της επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται χωρίς νερό, διαθέτει δοσομετρητή και εφαρμόζεται με ακρίβεια. Διευκολύνει τον καθαρισμό περιοχών του δέρματος με έντονες ακαθαρσίες ή ξηρά υπολείμματα, π.χ. σε περιπτώσεις ακράτειας κοπράνων ή παρά φύσιν έδρας.

    Όλα τα προϊόντα καθαρισμού της σειράς MoliCare® Skin έχουν τιμές pH προσαρμοσμένες στο δέρμα με ήπια, καθαριστικά και ενυδατικά συστατικά για βαθύ και απαλό καθαρισμό της ταλαιπωρημένης ώριμης επιδερμίδας. Η σειρά διαθέτει επίσης ειδικά προϊόντα για τον επαγγελματικό καθαρισμό κλινήρων ασθενών ή ασθενών με ακράτεια. Με απαλό δροσερό άρωμα και ουδέτερο pH.

    Δερματολογικά ελεγμένα.

  • Ανακινήστε τη φιάλη και αναποδογυρίστε πιέζοντας το στόμιο για να βγεί το προϊόν.

    Τοποθετήστε το κάθετα προς το δέρμα σε απόσταση 10 εκατοστών και απλώστε ομοιόμορφα στις περιοχές καθαρισμού χωρίς να τρίβετε έντονα. Αφήστε το 1-2 λεπτά και αφαιρέστε (με ένα πανί ή καθαρή πετσέτα). Δεν χρειάζεται ξέπλυμα με νερό.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294