Καλάθι Αγορών (0)
DETTOL ΣΠΡΕ'Ι' ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ 750ml
-28%
DETTOL ΣΠΡΕ'Ι' ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ 750ml
Υγρό αντιβακτηριδιακό καθαριστικό μπάνιου, 750ml για καθαριότητα των χώρων υγιεινής με εξουδετέρωση μικροβίων.
Κωδικός:
128.8191
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
4.48 €
Τελική Τιμή:
3.22 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Κινούμενοι από το πάθος μας να κάνουμε περισσότερα και με την στήριξη της εμπειρία μας στην εξουδετέρωση μικροβίων, τα προϊόντα της Dettol είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να σας βοηθούν να προστατεύσετε την οικογένειά σας από τα επιβλαβή μικρόβια που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες.

  To Αντιβακτηριδιακό Καθαριστικό Σπρέι Power & Pure της Dettol για το μπάνιο, είναι ένα ισχυρό καθαριστικό χωρίς ισχυρά χημικά κατάλοιπα. Κατάλληλο για αφαίρεση υπολοίπων σαπουνιού με ενεργό οξυγόνο το οποίο ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Ενώ είναι σκληρό με τη βρωμιά, εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων και ιών, όπως το E. coli και ο ιός της γρίπης (H1N1).

   

 • Ψεκάζετε την επιφάνεια που επιθυμείτε να καθαρίσετε και σκουπίζετε με ένα στεγνό πανί ή χαρτί για να αφαιρέσετε τη βρωμιά.

  Θέστε το κόκκινο ακροφύσιο στη θέση on.
  Κρατήστε το μπουκάλι σε κατακόρυφη θέση, ψεκάστε από απόσταση 20-25 cm.
  Αφήστε το να ενεργήσει έως 5 λεπτά, σκουπίστε το και στη συνέχεια ξεπλύνετε επιφάνειες που θα έρθουν σε επαφή με τρόφιμα.
  Δοκιμάζετε πάντοτε σε μια δυσδιάκριτη περιοχή 5 λεπτά πριν από τη χρήση.

  Ακατάλληλο για: πορώδεις επιφάνειες όπως μάρμαρο, ξύλο, βαμμένες επιφάνειες, εμαγιέ/μεταλλικές επιφάνειες ή επιχρυσωμένες επιφάνειες. Μην αφήνετε το πλαστικό να μουλιάσει για παρατεταμένο χρονικό διάστημα.

  Προσοχή: Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή. Σε περίπτωση κατάποσης, ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή και δείξτε αυτό το δοχείο ή την ετικέτα. Μην αναμιγνύετε με χλωρίνη ή άλλα προϊόντα οικιακής χρήσης.

  Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294