Καλάθι Αγορών (0)
ΜΑΣΚΕΣ 3PLY ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΠΛΕ 50τεμ.
-23%
ΜΑΣΚΕΣ 3PLY ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΠΛΕ 50τεμ.
Μάσκες προστασίας 3 στρωμάτων με λάστιχο, 50 τεμάχια για υψηλή προστασία αναπνοής και ασφάλεια υγείας έναντι σε ιούς και μικρόβια για κάθε ανάγκη.
Κωδικός:
156.03211
Χρώμα:
Πράσινο
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
39.00 €
Τελική Τιμή:
29.90 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Μάσκες τύπου χειρουργικές με πτυχώσεις 3 στρωμάτων και περιμετρικό λάστιχο με υποαλλεργική σύνθεση κατασκευασμένες από υποαλλεργικό non woven υλικό για μεγάλο φιλτράρισμα της αναπνοής. Με σωστή τοποθέτηση σε κάθε πρόσωπο και προσαρμοστικότητα στη μύτη και το στόμα.

  Εξαιρετική εφαρμογή για κάλυψη και ασφάλεια του προσώπου έναντι σε ιούς και μικρόβια. Μάσκες μίας χρήσης για σωστή κάλυψη των αναγκών.

  Ιδανική για κάθε τομέα, για επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες χρήστες ειδικότερα σε αυτή την περίοδο υψηλής ανάγκης για προστασία ενάντια στον κορονοϊό.

  Προστατευόμαστε για να είμαστε όλοι ασφαλείς.

 • Αναπτύξτε τη μάσκα με καθαρά χέρια αφού τα έχετε πλύνει προσεκτικά με σαπούνι ή έχετε χρησιμοποιήσει αντισηπτικό ώστε να καλύψει σωστά τη μύτη και το στόμα σας και περάστε το κάθε λάστιχο ξεχωριστά πίσω από το κάθε αυτί για σωστή τοποθέτηση. Δεν πιάνετε τη μάσκα αφού την τοποθετήσετε.

  Αφαιρείτε τη μάσκα από τα λάστιχα, την πετάτε σε κλειστό κάδο (όχι ανακύκλωσης) και πλένετε ξανά τα χέρια με σαπούνι και νερό ή αντισηπτικό.

  Προστατευόμαστε για να είμαστε ασφαλείς.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294