Καλάθι Αγορών (0)
KLEENEX CAPITONE 12 ρολών
-24%
KLEENEX CAPITONE 12 ρολών
Χαρτί υγείας 12 ρολών καπιτονέ,2 φύλλων 78,5 γραμμαρίων-20,90 μέτρων για φροντίδα απαλότητας που αξίζει.
Κωδικός:
111.05904
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
7.85 €
Τελική Τιμή:
5.97 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • H KLEENEX φέρνει την πολυτέλεια στο μπάνιο σας...Σχεδιασμένη για υπέρτατη αίσθηση απαλότητας και καθαριότητας με ποιότητα που σας παρέχει απόλυτη αποτελεσματικότητα στην υγιεινή σας.

  Το χαρτί υγείας Kleenex Capitonne με σύνθεση 100% παρθένου χαρτοπολτού είναι ένα δίφυλλο ρολό που με τις θήκες αφράτου πάχους του προσφέρει τη φροντίδα που του αξίζει.Για πολυτελή απαλότητα και απορροφητικότητα.

  H KLEENEX με όλες τις προδιαγραφές, σέβεται το περιβάλλον και εναρμονίζεται με τον Διεθνή Οργανισμό Διαχείρισης Δασών (FSC).

 • Χρησιμοποιείτε την ποσότητα που κρίνετε ότι είναι αναγκαία για την προσωπική σας υγιεινή και την πλήρη καθαριότητα της περιοχής χωρίς να προκαλείτε τριβές που μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμούς.

  Συνίσταται μετά την χρήση του να γίνεται πλύση με τρεχούμενο νερό ή με υγρά μαντηλάκια ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή για την αποφυγή μικροεστιών βακτηριδίων και την ολοκληρωμένη καθαριότητα των ευαίσθητων περιοχών.

  Προσοχή και στον τρόπο στήριξης του ρολού υγείας καθώς και στην φύλαξή του ώστε να μην έρχεται σε επαφή με μικρόβια που υπάρχουν σε άλλα μέρη του μπάνιου,στον τοίχο ή σε ράφια για να μην υπάρξει μεταφορά τους.

  Μετά το τέλος του χαρτιού μπορείτε να ρίξετε το μαδρέν-χαρτοκύλινδρο στη λεκάνη για αποφυγή συνωστισμού στο δοχείο απορριμάτων,καθώς διαλύεται αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με το νερό χωρίς να χρειάζεται να ξαναπατήσετε το καζανάκι.Διαλύεται σε όλους τους τύπους τουαλέτας.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294