Καλάθι Αγορών (0)
SOUPLINE ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ 4lt
-20%
SOUPLINE ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ 4lt
Μαλακτικό ρούχων, 4 lt για απαλότητα με τη μοναδική σύνθεση και τον αρωματικό χαρακτήρα Soupline.
Κωδικός:
123.55330
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
7.35 €
Τελική Τιμή:
5.85 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Το SOUPLINE εδώ και χρόνια είναι συνώνυμο της ευχαρίστησης και της απαλότητας στα ρούχα. Σύντροφος στο πλύσιμο των ρούχων που δίνει ευωδιαστή βελούδινη υφή για μεγαλύτερη διάρκεια.

  Το Soupline, χαρίζει περισσότερη φρεσκάδα και άρωμα στα ρούχα σας. Ανακαλύψτε το μοναδικό κόσμο των αισθήσεων με τα μαγευτικά αρώματα και την απαλή υφή του Soupline.

  Ένα χάδι αρκεί για να απολαύσετε στα ρούχα σας ασύγκριτη απαλότητα και φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα!

 • Κατά το ξέβγαλμα των ρούχων, το μαλακτικό εισχωρεί στις ίνες του υφάσματος χαρίζοντας στα ρούχα μεγαλύτερη απαλότητα και αρωματική φρεσκάδα.

  Προτεινόμενες δοσολογίες:

  Σε κανονικά πλυντήρια με 4-5 κιλά ρούχα 1/2 καπάκι με αναλογία 25-27 ml μαλακτικού.

  Για επιπλέον απαλότητα  και φρεσκάδα με τα μαγευτικά αρώματα βάζετε εναλλακτικά 2/3 από το καπάκι με αναλογία 35 ml μαλακτικού.

  Σε μεγάλα πλυντήρια με 6 κιλά ρούχα 1 καπάκι με αναλογία 55 ml του μαλακτικού.Για πλύσιμο στο χέρι σε 10 λίτρα νερό βάζετε 1/3-1/4 από το καπάκι με αναλογία 14-18 ml.

  Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του ξεβγάλματος τα ρούχα απορροφούν λιγότερο νερό και έτσι στεγνώνουν γρηγορότερα. Και χάρη στις απαλότερες ίνες, το σιδέρωμα γίνεται πολύ πιο εύκολο.

  Να μην το χρησιμοποιείτε απευθείας πάνω στα ρούχα.Τα μαλακτικά ρούχων σε υγρή μορφή μπορεί να αυξήσουν το εύφλεκτο των ρούχων αν χρησιμοποιούνται σε υπερβάλλουσες δοσολογίες από αυτές που συνιστώνται.

  Μετά τη χρήση να τοποθετείται στους κάδους ανακύκλωσης. 

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294