Καλάθι Αγορών (0)
SMILE 10 ρολλών
-18%
SMILE 10 ρολλών
Χαρτί υγείας 10 ρολλών με σχέδιο,4 φύλλων απαλά αρωματικό για εξαιρετική απαλότητα με απορροφητική σύνθεση και βελούδινη υφή.
Κωδικός:
111.44821
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
7.75 €
Τελική Τιμή:
6.38 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Ρολό υγείας απο 100% λευκασμένο χημικό πολτό με στρώση 4 φύλλων για εξαιρετική απορροφητικότητα με πολύ μαλακή υφή.Ρολό υψηλής ποιότητας  με σύνθεση τεχνολογικά εξελιγμένη για άριστο αποτέλεσμα.

  Το SMILE είναι παραγωγής της Ιταλικής εταιρείας Lucart ενός μεγάλου γκρουπ που συντάσσεται και δημιουργεί με υψηλές τεχνολογικές προδιαγραφές προ'ι'όντα άριστης ποιότητας που εναρμονίζονται με το περιβάλλον .

  Με σεβασμό στο περιβάλλον και τις πηγές του τα προ'ι'όντα SMILE φροντίζουν να συνδυάζουν την ποιότητα με την οικονομικά προσιτή τιμή παραμένοντας σταθερή αξία για το καταναλωτικό κοινό.

 • Χρησιμοποιείτε την ποσότητα που κρίνετε ότι είναι αναγκαία για την προσωπική σας υγιεινή και την πλήρη καθαριότητα της περιοχής χωρίς να προκαλείτε τριβές που μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμούς.

  Συνίσταται μετά την χρήση του να γίνεται πλύση με τρεχούμενο νερό ή με υγρά μαντηλάκια ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή για την αποφυγή μικροεστιών βακτηριδίων και την ολοκληρωμένη καθαριότητα των ευαίσθητων περιοχών.

  Προσοχή και στον τρόπο στήριξης του ρολού υγείας καθώς και στην φύλαξή του ώστε να μην έρχεται σε επαφή με μικρόβια που υπάρχουν σε άλλα μέρη του μπάνιου,στον τοίχο ή σε ράφια για να μην υπάρξει μεταφορά τους.

   

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294