Καλάθι Αγορών (0)
ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 26μεζ.
-21%
ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 26μεζ.
Υγρό πλυντηρίου ρούχων, 26μεζ.-1.575ml ειδικά μελετημένο με πράσινο σαπούνι και εκχύλισμα ελιάς υποαλλεργικό για άφοβη χρήση σε βρεφικό και παιδικό ιματισμό.
Κωδικός:
128.5537
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
11.95 €
Τελική Τιμή:
9.45 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Το Αρκάδι Baby Υγρό Πλυντηρίου είναι το μοναδικό απορρυπαντικό ρούχων που αξιοποιεί τη δύναμη της Ελληνικής φύσης στο μέγιστο.

    Η ειδικά μελετημένη φυσική του σύνθεση από πράσινο σαπούνι και φυσικό εκχύλισμα ελιάς, είναι άκρως αποτελεσματική ακόμα και στους πιο επίμονους λεκέδες. Έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άφοβα για να πλένετε τις κουβερτούλες, τα σεντονάκια και όλα σας τα μωρουδιακά ρουχαλάκια χωρίς να ανησυχείτε για χημικούς παράγοντες και παρενέργειες.

    Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το Αρκάδι Baby Υγρό πλυντηρίου είναι το πλέον κατάλληλο υγρό απορρυπαντικό για τις υπερευαίσθητες βρεφικές επιδερμίδες αφού είναι υποαλλεργικό, πιστοποιημένο και δερματολογικά ελεγμένο από την Biobasic Srl Italy, γεγονός που το καθιστά Νο1 στην προτίμηση των νέων μαμάδων.

  • Τοποθεtήστε τον δοσομετρηυή μέσα στον κάδο πάνω από τα ρούχα ή εναλλακτικά τοποθετήστε στην θήκη πλυντηρίου την αναλογία πλύσης.

    Για 4-5kg ρούχων:

    Μέτριο/μαλακό νερό :40ml (ελαφρώς λερωμένα) έως 100ml (για πολύ λερωμένα)

    Σκληρό νερό :60ml (ελαφρώς λερωμένα) έως 120ml (για πολύ λερωμένα)

    Για 6-8kg ρούχων: +25ml

    Για πλύσιμο στο χέρι : 40ml σε 10lt νερού.

     

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294