Καλάθι Αγορών (0)
VAPONA ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΓΡΟΥ + ΑΝΤ/ΚΟ
-20%
VAPONA ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΓΡΟΥ + ΑΝΤ/ΚΟ
Εντομοαπωθητική συσκευή,1 τεμάχιο + ανταλλακτικό για χρήση υγρού με ενεργή αποτελεσματική προστασία για 60 νύχτες και σταθερή απόδοση.
Κωδικός:
128.1012
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
6.18 €
Τελική Τιμή:
4.93 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • H VAPONA  δραστηριοποιείται εδώ και 50 χρόνια κατέχοντας τη Νο1 θέση ανάμεσα στις υπόλοιπες μάρκες.Το όνομα της είναι συνδεδεμένο με την υψηλή αποτελεσματικότητα, την ολοκληρωμένη προστασία από το σκόρο και τα έντομα, την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία.

    Η VAPONA Συσκευή απωθεί αποτελεσματικά κουνούπια και σκνίπες με τη χρήση του υγρού ανταλλακτικού. Το VAPONA Υγρό Ανταλλακτικό 60 Νύχτες είναι ένα προϊόν που σας προστατεύει απόλυτα από κουνούπια και σκνίπες τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού. Το ανταλλακτικό διαρκεί 60 νύχτες (8 ώρες ανά νύχτα).

    Ένα φιαλίδιο Vapona Yγρό Ανταλλακτικό 60 Νύχτες είναι αρκετό για ένα χώρο 40 κυβικών μέτρων και η δράση του είναι σταθερή και διαρκής για όσο χρόνο η ηλεκτρική συσκευή που φέρει το φιαλίδιο παραμένει στην πρίζα. Για μεγαλύτερους χώρους χρησιμοποιήστε περισσότερα από ένα φιαλίδια.

    Αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για μεγάλο διάστημα, ξεβιδώστε το ανταλλακτικό και κλείστε το με το καπάκι του.

    • Εγκεκριμένο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
    • Αποτελεσματικό ενάντια σε κουνούπια (ακόμα και αυτών που μπορούν να μεταδώσουν τον ιό του Δυτ.Νείλου) και σκνίπες
    • Άοσμο
    • 60 Νύχτες

    Χρησιμοποιείτε τη συσκευή Vapona αποκλειστικά με το υγρό ανταλλακτικό Vapona.

  • Τρόπος χρήσης:

    • Ξεβιδώστε το καπάκι του ανταλλακτικού και προσαρμόστε το στη συσκευή, βιδώνοντας μαλακά μέχρι να εφαρμόσει πλήρως. Μη σκεπάζετε τη συσκευή  και αφήνετε μια απόσταση  60 εκ περίπου από άλλα αντικείμενα.
    • Τοποθετήστε τη συσκευή σε πρίζα ηλεκτρικού ρεύματος (220V) κοντά σε ανοιχτό παράθυρο και φροντίστε να διατηρείτε το φιαλίδιο σε όρθια θέση τόσο κατά τη λειτουργία του όσο και κατά την αποθήκευσή του.  Λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση της συσκευής στην πρίζα, οι ατμοί που εκλύονται με τη θέρμανση του φιτιλιού απωθούν από το χώρο τα ενοχλητικά έντομα. Αυτά που τυχόν έχουν παραμείνει αδρανοποιούνται και δεν τσιμπούν.
    • Το φις περιστρέφεται δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τοποθετείτε το προϊόν τόσο σε οριζόντιες όσο και σε κατακόρυφες πρίζες.

    Χρησιμοποιείτε τη συσκευή Vapona αποκλειστικά με υγρό ανταλλακτικό Vapona.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294