Καλάθι Αγορών (0)
BIOTEN BODYSHAPE ΚΡΕΜΑ-ΤΖΕΛ 1+1 ΔΩΡΟ
-27%
BIOTEN BODYSHAPE ΚΡΕΜΑ-ΤΖΕΛ 1+1 ΔΩΡΟ
Κρέμα-τζελ ολικής αναδόμησης,200 ml +200 ml Δώρο για βελτίωση της όψης του σώματος και αναδιαμόρφωση της σιλουέτας.
Κωδικός:
131.1019514
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
19.88 €
Τελική Τιμή:
14.45 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Η Φύση αποτελεί την κινητήριο δύναμη και την πηγή έμπνευσης για τη bioten. Βασιζόμενοι σε αυτό τον ισχυρό δεσμό οι εξειδικευμένοι ερευνητές των εργαστηρίων bioten χρησιμοποιούν τη βαθειά γνώση για τα φυσικά συστατικά και τις ιδιότητές τους για τη δημιουργία της σειράς καλλυντικών bioten.

    H Bioten εξέλιξε την πολύ επιτυχημένη σειρά BODYSHAPE, μία σειρά από προϊόντα που στοχεύουν στις περιοχές με τάση προς κυτταρίτιδα, με αποτέλεσμα ένα πιο σφριγηλό και απαλό δέρμα. Το BODYSHAPE καταπολεμά την κυτταρίτιδα και βελτιώνει την όψη του σώματος, χρησιμοποιώντας έναν αποτελεσματικό συνδυασμό φυσικών συστατικών προερχόμενων από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής που προστατεύουν τα ενεργά τους συστατικά. Η Gel-Cream Ολικής Αναδιαμόρφωσης bioten BODYSHAPE χάρη στο συνδυασμό φυσικών και ισχυρών ενεργών συστατικών βοηθά στην καταπολέμηση της όψης 'φλοιού πορτοκαλιού' και αναδιαμορφώνει τη σιλουέτα σας σε 4 εβδομάδες.

    Το LIPO-DETOX δρα πολλαπλά ενάντια στην κυτταρίτιδα:
    Αποκαθιστά τη δομή του κολλαγόνου του δέρματος και αυξάνει την μικρο-κυκλοφορία για πιο ελαστικό και σφριγηλό δέρμα. Επιταχύνει την λιπολυτική δράση, μειώνοντας το λιπώδη ιστό για ένα αναδιαμορφωμένο σώμα. Βοηθά στη μείωση της φλεγμονής που προκαλείται από την κυτταρίτιδα, μειώνοντας την όψη «φλοιού πορτοκαλιού».Το 100% Φυσικό Εκχύλισμα AcaiBerry χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση και στην υψηλή περιεκτικότητά του σε μέταλλα, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, βοηθά στη βελτίωση της σφριγηλότητας του δέρματος και στην ανάκτηση της φυσικής του απαλότητας.

    Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα:
    -Από την 1η ημέρα το δέρμα σας είναι πιο λείο και σφριγηλό: 80%*
    -Μετά από 1 εβδομάδα: 9 από τις 10 γυναίκες επιβεβαιώνουν ότι το προϊόν καταπολεμά την όψη 'φλοιού πορτοκαλιού'
    - Μετά από 4 εβδομάδες**:
    έως -1εκ. από την περιφέρεια των χεριών
    έως -3εκ. από την περιφέρεια των μηρών, των γοφών και της κοιλιάς

    Κλινική αξιολόγηση**και αυτοαξιολόγηση υπό την επίβλεψη δερματολόγου*; ---γυναίκες, 2 εφαρμογές την ημέρα.

  • Εφαρμόστε με κινήσεις μασάζ στις προβληματικές περιοχές 2 φορές την ημέρα για τουλάχιστον 4 εβδομάδες.Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν στο πρόσωπο. Πλύνετε τα χέρια σας μετά τη χρήση.

    Ιδανικά προετοιμάστε το δέρμα σας για το αντι-κυτταριτιδικό μασάζ χρησιμοποιώντας μία κρέμα απολέπισης πριν εφαρμόσετε την αντικυτταριτιδική κρέμα ή gel. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα αφήνοντάς το ανανεωμένο και έτοιμο να απορροφήσει το αντικυτταριδικό προ'ι'όν.

     

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294