Καλάθι Αγορών (0)
SANITAS 2 ΣΕ 1 ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ & ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ
-25%
SANITAS 2 ΣΕ 1 ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ & ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ
2 σε 1 αντικολλητικό χαρτί ψησίματος & αλουμινόχαρτο,8 μέτρων Χ 30 εκατοστά για ιδανικό συνδυασμό στο ψήσιμο και τη φύλαξη φαγητού για προστασία θερμότητας χωρίς να κολλάει.
Κωδικός:
162.1021436
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
5.35 €
Τελική Τιμή:
3.99 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Η SANITAS μπροστά στην καινοτομία...Φέρνει το Sanitas 2 σε 1!

  Το Αντικολλητικό Χαρτί Ψησίματος και αλουμινόχαρτο 2σε1 SANITAS, είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τις ιδιότητες του αλουμινόχαρτου και του αντικολλητικού χαρτιού ψησίματος.  Προστατεύει τα φαγητά σας καθώς δεν κολλάει πάνω τους κατά το ψήσιμο, ενώ παράλληλα η επίστρωση Αλουμινόχαρτου βοηθάει στην ενίσχυση της θερμότητας για εύκολο, ενιαίο ψήσιμο.  Σχεδιασμένο έτσι ώστε να κρατά το σχήμα του και να σας διευκολύνει κατά το σερβίρισμα οπότε και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όποιο σχηματισμό όπως σε πουγκιά φαγητού. Δεν απαιτείται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο.

  Διατίθεται σε 1 μέγεθος:

  8 μέτρα Χ 30 εκατοστά με ολική επιφάνεια προϊόντος 2,40 m2

  Ψήνει υγιεινά  και είναι χαρτί υψηλής αντοχής, κατάλληλο για επαφή με όλα τα τρόφιμα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.

 • Κόβουμε το προ'ι'όν και το τοποθετούμε στο ταψί ή σε άλλη επιφάνεια που θέλουμε να ψήσουμε ή τυλίγουμε το τρόφιμο με την πλευρά του αντικολλητικού χαρτιού.

  Δεν χρησιμοποιείται στο φούρνο με τις αντιστάσεις του grill αναμμένες.

  Μην ρίχνετε στην πλευρά του αλουμινόχαρτου αλάτι και όξινα συστατικά.

  Έιναι ιδανικό για χρήση στο φούρνο σε θερμοκρασίες έως 180°C. Κατάλληλο επίσης για χρήση στην κατάψυξη για απλή τοποθέτηση και φύλαξη.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294