Καλάθι Αγορών (0)
SAM LOVES BETTY ΣΚΟΡΟΚΤΟΝΟ 3+1Δ.
-24%
SAM LOVES BETTY ΣΚΟΡΟΚΤΟΝΟ 3+1Δ.
Σκοροκτόνες ταμπλέτες σε κρεμάστρα, 3+1 Δώρο είναι φυσικά αποτελεσματική και ελαφρά αρωματική για να είναι η ιδανική λύση για ντουλάπες και συρτάρια.
Κωδικός:
128.1155
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
5.75 €
Τελική Τιμή:
4.35 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Αρωματικές και αποτελεσματικές, φρέσκες και πρακτικές, οι Sam loves Betty Φυσικές Σκοροαπωθητικές Ταμπλέτες με έλαιο γερανιόλης, είναι η αξιόπιστη εναλλακτική σε όλα αυτά τα δύσοσμα προϊόντα για το σκόρο που εύχεστε να μην τα χρειάζόσασταν στις ντουλάπες και τα συρτάρια σας.

  Με μακρά διάρκεια δράσης και εξαιρετική αποτελεσματικότητα, αυτό το φυσικό προϊόν είναι ιδανικό για ντουλάπες και συρτάρια και βέβαια η καλύτερη λύση για τα ρούχα των παιδιών.

  / Με φυσικά συστατικά

  / Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

  / Ιδανικά για παιδικές ντουλάπες

  / 5 μήνες διάρκεια δράσης

  Φυσική προστασία με δοκιμασμένα αποτελέσματα.

 • Κρεμάστε τις ταμπλέτες στις ντουλάπες σας ή τοποθετήστε τις στα συρτάρια σας. Χρησιμοποιείστε δύο ταμπλέτες για κάθε ντουλάπα και μία για κάθε συρτάρι, δύο φορές το χρόνο. Η δράση της κάθε ταμπλέτας θα διαρκέσει 5 μήνες. Το προϊόν είναι ενεργό από το άνοιγμα της πλαστικής εύκαμπτης συσκευασίας και διαρκεί 5 μήνες.

  Μετά τη χρήση να απορρίπτετε τις ταμπλέτες χωρίς να τις ανοίγετε, και αφού τις τοποθετήσετε πρώτα σε μιά πλαστική σακούλα. Να χρησιμοποιείται το προϊόν σε ντουλάπες παιδιών άνω των 3 ετών.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294