Καλάθι Αγορών (0)
SATOL WHITE ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟ 7kg
-28%
SATOL WHITE ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟ 7kg
Λευκαντικό ρούχων σε σκόνη, 7 κιλά για εξαιρετική αποτελεσματική καθαριότητα επαγγελματικής φύσης στα λευκά σας ρούχα.
Κωδικός:
121.002
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
48.95 €
Τελική Τιμή:
35.45 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • ​SATOL WHITE ​λευκαντικό σε σκόνη με ενεργό οξυγόνο για αποτελέσματα πλύσης επαγγελματικής ποιότητας. Για χρήση μαζί με τα πλήρη απορρυπαντικά στην κύρια πλύση σε θερμοκρασία πάνω από 40 βαθμούς. Είναι κατάλληλο για επαγγελματικά και οικιακά πλυντήρια ρούχων και προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα μέσω του ενεργού οξυγόνου που δεν σκοτώνει τα ένζυμα πλύσης των απορρυπαντικών.

  Ιδανική για να προσδίδει στα λευκά εξαιρετική λευκότητα! Άψογος συνδυασμός με τη σκόνη Mesol.

  Το λευκαντικό SATOL WHITE ανήκει σε μία πλήρη σειρά προ'ι'όντων που παράγει η εταιρία Οικοχημική,Ελληνική εταιρία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής,με γνώμονα τις βασικές ανάγκες του καταναλωτικού κοινού προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα σε άριστη αναλογία τιμής.Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή είναι βιοαποικοδομήσιμες και πλήρως συμμορφωμένες με τους ευρωπα'ι'κούς κανονισμούς ώστε τα προ'ι'όντα να είναι αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

  Πλήρως πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας ποιότητας και λειτουργίας σε όλα τα στάδια παραγωγής,η Οικοχημική ακολουθεί τους οδηγούς ορθής υγιεινής και τα διεθνή συστήματα διαχείρισης ποιότητας ενώ στηρίζει στο πλαίσιο της Υπεύθυνης φροντίδας την περιβαλλοντική πρακτική.

 • Ιδανική απόδοση στα μαλακά, μέτρια αλλά και στα σκληρά νερά.

  Κατάλληλη αναλογία χρήσης 4 γραμμάρια / κιλό πλύσης. Τοποθετήστε στην κύρια πλύση μαζί με το απορρυπαντικό για εξαιρετική λευκότητα στα λευκά σας υφάσματα σε θερμοκρασίες πάνω από 40 βαθμούς.

  Ιδανική επιλογή για επαγγελματικά αλλά και οικιακά πλυντήρια ιματισμού.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294