Καλάθι Αγορών (0)
ARIANA DECO 10ρολών
-29%
ARIANA DECO 10ρολών
Χαρτί υγείας 10 ρολών λευκό με κόκκινο σχέδιο καπιτονέ,3 φύλλων 120 γραμμαρίων-25 μέτρων για βελούδινη απαλότητα και οικονομία.
Κωδικός:
111.0582
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
4.95 €
Τελική Τιμή:
3.50 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Ρολό υγείας από 100% λευκασμένο χημικό πολτό εγκεκριμένο με πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας, για απαλότητα και απορροφητικότητα σε συσκευασία ρολών 3 φύλλων με ακόμα πιο βελούδινη υφή, κατάλληλη και για οικιακή αλλά και για επαγγελματική χρήση για όσους δεν διαθέτουν επαγγελματική συσκευή αλλά επιθυμούν ποιότητα και ποσότητα χαρτιού ανά ρολό.

  Υψηλή ποιότητα σε 3 στρώσεις φύλλων με σχέδιο και μαλακή λεία υφή.

  Ελληνική βιομηχανία χάρτου πιστοποιημένη για εγγύηση ποιότητας και τεχνογνωσίας.

  Προσέχουμε και σεβόμαστε τα δάση του πλανήτη μας.

 • Χρησιμοποιείτε την ποσότητα που κρίνετε ότι είναι αναγκαία για την προσωπική σας υγιεινή και την πλήρη καθαριότητα της περιοχής χωρίς να προκαλείτε τριβές που μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμούς.

  Συνίσταται μετά την χρήση του να γίνεται πλύση με τρεχούμενο νερό ή με υγρά μαντηλάκια ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή για την αποφυγή μικροεστιών βακτηριδίων και την ολοκληρωμένη καθαριότητα των ευαίσθητων περιοχών.

  Προσοχή και στον τρόπο στήριξης του ρολού υγείας καθώς και στην φύλαξή του ώστε να μην έρχεται σε επαφή με μικρόβια που υπάρχουν σε άλλα μέρη του μπάνιου,στον τοίχο ή σε ράφια για να μην υπάρξει μεταφορά τους.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294