Καλάθι Αγορών (0)
GLOCHEM 310 ΛΙΠΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ 1lt
-33%
GLOCHEM 310 ΛΙΠΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ 1lt
Υγρό καθαριστικό για λίπη-λάδια σε σπρέυ, 1lt ιδιαίτερα ισχυρό για εξαιρετική απόδοση και στα πιο δύσκολα λίπη.
Κωδικός:
125.2320
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
6.28 €
Τελική Τιμή:
4.19 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Η Ελληνική εταιρία GLOCHEM ​με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών και με έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, δημιούργησε μία σειρά καθαριστικών και εξειδικευμένων προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ελεγχόμενη τιμή.

  Το GloChem 310 είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό αφαιρετικό λιπαρών λεκέδων, όπως λάδια, καμμένα λίπη και καρβουνίλες. Το προιόν αυτό χρησιμοποιείται περιοδικά για τον καθαρισμό φούρνων, γκρίλ, τηγανιών, ψησταριών και άλλων σκευών που συγκεντρώνουν καμένα ή κολημμένα λίπη, λάδια. Να μην χρησιμοποιείται σε ευαίσθητες στα αλκάλια επιφάνειες (αλουμίνιο).

  Έχει ισχυρή αλκαλική δράση και διευκολύνει κατά τη χρήση μέσω του ψεκαστήρα ώστε να μην βγαίνει υπερβάλλουσα ποσότητα. Χρειάζεται καλό ξέβγαλμα μετά τη χρήση.

  Συμβατό με HACCP

 • Ο λιποκαθαριστής σε σπρέυ χρειάζεται ψέκασμα και μικρή αναμονή μέχρι να το ξεβγάλετε ανάλογα το πόσο σκληρή είναι βρωμιά.

  Για επίμονη λίπη:Ψεκάζετε απευθείας στην επιφάνεια που θέλετε και το αφήνετε να δράσει από λίγα λεπτά έως και 30 λεπτά κατά μέγιστο ανάλογα με την ένταση του λίπους. Έπειτα το ξεβγάζετε πολύ καλά με νερό και πανί ή με ένα υγρό σφουγγάρι.

  Προσοχή οι επιφάνεις μπορεί να είναι ζεστές αλλά όχι πάνω από 80 βαθμούς.

  Για φούρνο:Θερμαίνετε το φούρνο στους 40-50 βαθμούς και στη συνέχεια το σβήνετε.Ψεκάζετε το υγρό και περάστε με ένα υγρό σφουγγάρι ή πανί για να πάρετε τα υπολείμματα.Στη συνέχεια ξεβγάζετε.

  Για γρίλιες και φίλτρα απορροφητήρα:Ετοιμάστε ένα διάλυμα νερού με 75ml από το υγρό και βάλτε μέσα τη γρίλια ή το φίλτρο.Στη συνέχεια ξεβγάζετε.

  Για συσκευές:Ψεκάστε το υγρό πάνω σε ένα υγρό πανί περάστε την επιφάνεια που θέλετε και στεγνώστε.SOS ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ.

  Μην χρησιμοποιείται σε ευαίσθητες επιφάνειες,με βερνίκι ή διαφανή πλαστικά.Δοκιμάστε το προ'ι'όν σε κάποιο κρυφό σημείο αν δεν είστε σίγουροι για την επιφάνεια.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294