Καλάθι Αγορών (0)
DEODRY ΤΑΜΠΛΕΤΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ
-31%
DEODRY ΤΑΜΠΛΕΤΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ
Αρωματική ταμπλέτα στεγνωτηρίου, για ενίσχυση και ένταση του αρώματος που έχει χαθεί κατά τη διάρκεια της κύριας πλύσης.
Κωδικός:
128.0112
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
8.99 €
Τελική Τιμή:
6.20 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Αν επιθυμείτε αρωματική πολυτέλεια και ποιότητα στην καθημερινότητα σας η επιλογή είναι τα προϊόντα HYGIENFRESH... Πλούσια αρώματα, φρεσκάδα και ανανέωση σε κάθε είδος ιματισμού με αίσθηση μακράς καθαριότητας.

    Ιδιαίτερα ποιοτική αρωματική πρώτη ύλη σε ταμπλέτα για χρήση εντός του κάδου του στεγνωτηρίου για ενίσχυση στο άρωμα του ρούχο και εν γένει του ιματισμού που εξέρχεται από το στεγνωτήριο. Κατάλληλο για επαγγελματικά στεγνωτήρια που θέλουν να δυναμώσουν την αρωματική αίσθηση του ιματισμού που χάνεται κατά τη διάρκεια της κύριας πλύσης κυρίως στις πετσέτες αλλά και στα σεντόνια.

    Σε άρωμα ορχιδέας, απελευθερώνει το άρωμα και λειτουργεί ιδανικά σαν συμπλήρωμα στην σειρά Hygienfresh Orchidea απορρυπαντικού και μαλακτικού, καθώς ενισχύει το άρωμα τους και δεν συγκρούεται όπως μπορεί να γίνει με άλλα αρώματα.

    Έχει δράση για 15 χρήσεις στεγνωτηρίου.

    Ιδανική για επαγγελματίες, ξενοδοχειακού κλάδου και καθαριστηρίων.

    Αρωματική ποιότητα και ένταση για να ξεχωρίζεις...

  • Αφαιρείτε την πλαστική συσκευασία και τοποθετείτε μέσα στον κάδο του στεγνωτηρίου πάνω από τον ιματισμό που έχετε τοποθετήσει χωρίς να το καλύπτει κάτι για να μπορεί να περιστρέφεται.

    Διαρκεί περίπου για 15 χρήσεις σε επαγγελματικά στεγνωτήρια.

    Δεν φθείρει τα υφάσματα.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294