Καλάθι Αγορών (0)
SANDIOL ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ 10kg
-19%
SANDIOL ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ 10kg
Σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, 10kg-180μεζούρες επαγγελματικού τύπου υπερσυμπυκνωμένη για τα καλύτερα αποτελέσματα στην καθαριότητα στο πλύσιμο των ρούχων.
Κωδικός:
12.8695
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
59.95 €
Τελική Τιμή:
48.65 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • SANDIOL υπερσυμπυκνωμένο πλήρες απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων με ενεργά ένζυμα σε σκόνη,σε επαγγελματική συσκευασία 10 κιλών για να προσφέρει πολλές πλύσεις σε ιδιαίτερα οικονομική αναλογία. Η σύνθεσή της επιτρέπει την πλήρη χρήση της σε επαγγελματικούς χώρους, επαγγελματικά και βιομηχανικά πλυντήρια, ξενοδοχεία κτλ αλλά και σε κάθε νοικοκυριό που επιθυμεί άριστα αποτελέσματα με σημαντικά οικονομικά οφέλη στο πλύσιμο των ρούχων του.

  Με ειδική σύνθεση για δύσκολους ρύπους (αίμα, γάλα, αυγά, λάδια, κτλ), προσδίδοντας και στα λευκά άριστη λευκότητα και φρεσκάδα ακόμα και σε χλιαρό νερό. Ιδανική σκόνη και για σκληρά νερά.

  Η σκόνη ​SANDIOL ανήκει σε μία πλήρη σειρά προ'ι'όντων που παράγει η εταιρία Οικοχημική,Ελληνική εταιρία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής,με γνώμονα τις βασικές ανάγκες του καταναλωτικού κοινού προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα σε άριστη αναλογία τιμής.Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή είναι βιοαποικοδομήσιμες και πλήρως συμμορφωμένες με τους ευρωπα'ι'κούς κανονισμούς ώστε τα προ'ι'όντα να είναι αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

  Πλήρως πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας ποιότητας και λειτουργίας σε όλα τα στάδια παραγωγής,η Οικοχημική ακολουθεί τους οδηγούς ορθής υγιεινής και τα διεθνή συστήματα διαχείρισης ποιότητας ενώ στηρίζει στο πλαίσιο της Υπεύθυνης φροντίδας την περιβαλλοντική πρακτική.

 • Ιδανική απόδοση στα μαλακά, μέτρια αλλά ιδιαίτερα και στα σκληρά νερά.

  Κατάλληλη αναλογία χρήσης 7 γραμμάρια / κιλό πλύσης και στα ιδιαίτερα σκληρά νερά έως 9 γραμμάρια / κιλό πλύσης.

  Οικονομική επιλογή πλύσης με ένζυμα για άψογα αποτελέσματα. Ιδανική επιλογή για επαγγελματικά αλλά και οικιακά πλυντήρια ιματισμού.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294