Καλάθι Αγορών (0)
SATOL PLUS ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ 7kg
-22%
SATOL PLUS ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ 7kg
Ενισχυτική σκόνη πρόσθετη πλύσης, 7 κιλά για αποτελεσματική απομάκρυνση δύσκολων οργανικών λεκέδων, όπως αίμα, κρασί, makeup.
Κωδικός:
12.3555
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
62.40 €
Τελική Τιμή:
48.77 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • SATOL PLUS ειδικό καθαριστικό για ενίσχυση της πλύσης σε σκόνη, για αντιμετώπιση δύσκολων ρύπων οργανικού τύπου, όπως αίμα, έμμετο, κρασί, μάσκαρα, αϊλάινερ, makeup κτλ. Αλκαλικό λειτουργεί άψογα στην πρόπλυση αλλά και στην κύρια πλύση μαζί με τα πλήρη απορρυπαντικά. Κατάλληλο για όλα τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και για λευκά και για χρωματιστά υφάσματα.

  Με ειδική σύνθεση για δύσκολους ρύπους. Συνδυάζεται άριστα με βασικά απορρυπαντικά και είναι κατάλληλο και για λευκά και για χρωματιστά υφάσματα σε επαγγελματικά πλυντήρια ιματισμού. 

  Το υγρό SATOL PLUS ανήκει σε μία πλήρη σειρά προ'ι'όντων που παράγει η εταιρία Οικοχημική,Ελληνική εταιρία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής,με γνώμονα τις βασικές ανάγκες του καταναλωτικού κοινού προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα σε άριστη αναλογία τιμής.Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή είναι βιοαποικοδομήσιμες και πλήρως συμμορφωμένες με τους ευρωπα'ι'κούς κανονισμούς ώστε τα προ'ι'όντα να είναι αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

  Πλήρως πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας ποιότητας και λειτουργίας σε όλα τα στάδια παραγωγής,η Οικοχημική ακολουθεί τους οδηγούς ορθής υγιεινής και τα διεθνή συστήματα διαχείρισης ποιότητας ενώ στηρίζει στο πλαίσιο της Υπεύθυνης φροντίδας την περιβαλλοντική πρακτική.

 • Ιδανική απόδοση στα μαλακά, μέτρια αλλά και στα σκληρά νερά.

  Κατάλληλη αναλογία χρήσης 5 γραμμάρια / κιλό πλύσης. Τοποθετήστε ανάλογα με την ένταση των λεκέδων στην κύρια πλύση μαζί με το απορρυπαντικό ή ακόμα και στην πρόπλυση. Χρησιμοποιείται και στα λευκά και στα χρωματιστά.

  Ιδανική επιλογή για επαγγελματικά πλυντήρια ιματισμού στην αποτελεσματική αφαίρεση λεκέδων και στιγμάτων οργανικής φύσης όπως αίμα, εμμετό, κρασί, κραγιόν, μάσκαρα, αϊλάινερ, makeup.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294