Καλάθι Αγορών (0)
SATOL LEX4 ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 1lt
-39%
SATOL LEX4 ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 1lt
Τοπικό υγρό καθαριστικό, 1 lt για επίμονους λεκέδες σε υφάσματα από καφέ, κρασί, τσάι, σοκολάτα, χυμό, αντηλιακά, κόπρανα.
Κωδικός:
12.0224
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
9.45 €
Τελική Τιμή:
5.73 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • ​SATOL LEX 4 ​τοπικό καθαριστικό για επίμονους λεκέδες από καφέ, τσάι, κρασί, σοκολάτα, χυμό, αντηλιακό, κόπρανα. Για χρήση απευθείας πάνω στο ύφασμα τοπικά πάνω στο λεκέ ώστε να δράσει προτού μπει στην κύρια πλύση.

    Ιδανικό για να απομακρύνονται αποτελεσματικά ειδικοί λεκέδες που ταλαιπωρούν τους επαγγελματίες που θέλουν να καθαρίσουν σωστά τα υφάσματα και τον ιματισμό αλλά και τα νοικοκυριά.

    Το τοπικό καθαριστικό SATOL LEX 4 ανήκει σε μία πλήρη σειρά προ'ι'όντων που παράγει η εταιρία Οικοχημική,Ελληνική εταιρία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής,με γνώμονα τις βασικές ανάγκες του καταναλωτικού κοινού προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα σε άριστη αναλογία τιμής.Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή είναι βιοαποικοδομήσιμες και πλήρως συμμορφωμένες με τους ευρωπα'ι'κούς κανονισμούς ώστε τα προ'ι'όντα να είναι αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

    Πλήρως πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας ποιότητας και λειτουργίας σε όλα τα στάδια παραγωγής,η Οικοχημική ακολουθεί τους οδηγούς ορθής υγιεινής και τα διεθνή συστήματα διαχείρισης ποιότητας ενώ στηρίζει στο πλαίσιο της Υπεύθυνης φροντίδας την περιβαλλοντική πρακτική.

  • Το Satol lex τοπικό καθαριστικό χρησιμοποιείται αυτούσιο απευθείας πάνω στο λεκέ για να τον απομακρύνει πριν την πλύση.

    Ειδικά προτείνεται να βάζετε το ύφασμα με το σημείο του λεκέ πάνω σε μία επιφάνεια π.χ.πιάτο (ίσως και με ένα ένα χαρτί ή ένα κομμάτι ύφασμα) ώστε όταν ρίξετε το Satol Lex πάνω στο λεκέ να μην στάξει. Το αφήνετε να δράσει για 60 λεπτά πριν βάλετε το ρούχο στο πλυντήριο για την κύρια πλύση.

    Είναι κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά ρούχα, προσοχή όμως όχι σε ευαίσθητα υφάσματα όπως μεταξωτά, δερμάτινα, βισκόζ, μάλλινα, χαλιά.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294