Καλάθι Αγορών (0)
NOVORIL POWER 1lt
-21%
NOVORIL POWER 1lt
Υγρό για αφαίρεση λεκέδων τύπου Graffiti, 1 lt για άμεσα αποτελεσματικό καθαρισμό από λεκέδες μαρκαδόρων και γκράφιτι.
Κωδικός:
128.7282
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
18.38 €
Τελική Τιμή:
14.55 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • NOVORIL POWER ​ειδικό προϊόν για την αφαίρεση λεκέδων από μαρκαδόρους και graffiti σε υγρή μορφή με εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς να αλλοιώνει τις επιφάνειες. Δίνει εύκολο καθαρισμό και ξεπλένεται εύκολα από τις επιφάνειες. Είναι κατάλληλο για τοίχους και διάφορες σκληρές επιφάνειες.

    Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Novoril Power, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

    Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

  • Το προϊόν χρησιμοποιείται αυτούσιο και είναι έτοιμο προς χρήση πάνω στην επιθυμητή επιφάνεια.

    Ψεκάζετε στο σημείο που θέλετε να καθαρίσετε και περνάτε με ένα πανί για να φύγει το στίγμα του γκράφιτι ή του μαρκαδόρου. Έπειτα ξεπλένεται με νερό ή με ένα νωπό πανί για να μην μείνει κάποιο υπόλειμμα υγρού και χρώματος.

    Κατάλληλο για τοίχους και σκληρές επιφάνειες όπου δεν αλλοιώνει τα χρώματα. Να αποφεύγονται οι ευαίσθητες επιφάνειες και οι επιφάνειες με ύφασμα. Ιδανικά μπορείτε να δοκιμάσετε σε κάποιο κρυφό σημείο να για να είστε σίγουροι για την επιφάνεια.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294