Καλάθι Αγορών (0)
BUQEL ΑΡΩΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ 4lt
-28%
BUQEL ΑΡΩΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ 4lt
Σαμπουάν, 4 κιλά επαγγελματικής στσκευασίας για αρωματική καθαριότητα ιδανική για επαγγελματικούς χώρους.
Κωδικός:
132.1236
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
12.77 €
Τελική Τιμή:
9.22 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • BUQEL​ σαμπουάν σε επαγγελματική συσκευασία με άρωμα λουλουδιών για προσωπική υγιεινή και καθαριότητα που εξυπηρετεί εξαιρετικά σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, spa. Χρησιμοποιείται και σε επιτοίχιες σαπουνοθήκες.

    Ιδανικό για επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και της αισθητικής, το Buqel σαμπουάν με άρωμα λουλουδιών είναι μικροβιολογικά και δερματολογικά ελεγμένο και πιστοποιημένο προϊόν ως καλλυντικό για αφρόλουτρο.

    Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Buqel, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

    Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

  • Το προϊόν Buqel χρησιμοποιείται αυτούσιο για χρήση υγιεινής κεφαλιού.

    Λόγω της επαγγελματικής του συσκευασίας τοποθετείται για να γεμίσετε αντλίες, θήκες και δοχεία που έχετε για την διάθεση αυτού.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294