Καλάθι Αγορών (0)
VADELIA FOAM 5kg
-33%
VADELIA FOAM 5kg
Κρεμοσάπουνο σε μορφή αφρού, 5 κιλά για πλύσιμο των χεριών με εξυπηρέτηση και οικονομία για τοποθέτηση σε ειδική θήκη που δέχεται υγρό αφρού.
Κωδικός:
134.4285
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
23.90 €
Τελική Τιμή:
15.96 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • VADELIA FOAM ​κρεμοσάπουνο σε μορφή αφρού για πλύσιμο των χεριών με ευχάριστο άρωμα χωρίς χρώμα, απαλό στο δέρμα καθώς περιέχει καλλυντικά στοιχεία, προσφέρει αποτελεσματική απομάκρυνση των ρύπων από τα χέρια. Διαλύεται εύκολα και είναι πολύ οικονομικό καθώς τοποθετείται σε βάση που δέχεται υγρό σαπούνι μετατροπής αφρού με δυνατότητα ανταλλακτικής τοποθέτησης και συμπληρώματος.

    Ιδανικό για επαγγελματίες όλων των κλάδων, που επιθυμούν να προσφέρουν προϊόντα συστημάτων υγιεινής με ποιότητα σε πολύ οικονομική συσκευασία χρήσης. Το προϊόν τοποθετείται σαν ανανέωση και συμπλήρωμα προϊόντος σε βάση κρεμοσάπουνου που δίνει αφρό.

    Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Vadelia Foam, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

    Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

  • Το προϊόν Vadelia Foam χρησιμοποιείται αυτούσιο και τοποθετείται σε συσκευή κρεμοσάπουνου που δίνει αφρό σε τελικό αποτέλεσμα.

    Συμπληρώνετε από το δοχείο στην θήκη της βάσης που επιθυμείτε να γεμίσετε και είναι έτοιμο προς χρήση. 

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294