Καλάθι Αγορών (0)
VADELIA CREAM 5kg
-21%
VADELIA CREAM 5kg
Κρεμοσάπουνο, 5 κιλά για ποιοτικό καθαρισμό χεριών με απαλότητα και άρωμα σε επαγγελματική συσκευασία για οικονομία κατά τη χρήση.
Κωδικός:
134.4672
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
18.12 €
Τελική Τιμή:
14.40 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • VADELIA CREAM ​κρεμοσάπουνο για πλύσιμο των χεριών με ευχάριστο άρωμα, ποιοτικό και απαλό στο δέρμα καθώς περιέχει καλλυντικά στοιχεία, προσφέρει αποτελεσματική απομάκρυνση των ρύπων από τα χέρια. Διαλύεται εύκολα με δυνατότητα ανταλλακτικής τοποθέτησης και συμπληρώματος σε υπάρχοντα δοχεία.

    Ιδανικό για επαγγελματίες όλων των κλάδων αλλά και ιδιώτες, που επιθυμούν να προσφέρουν προϊόντα με ποιότητα κατάλληλα για σωστό καθαρισμό και περιποίηση των χεριών.

    Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Vadelia Cream, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

    Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

  • Το προϊόν χρησιμοποιείτε αυτούσιο για συμπλήρωμα και γέμισμα των δοχείων κρεμοσάπουνου.

    Παίρνουμε την συσκευή με την αντλία ή τη θήκη που θέλουμε να γεμίσουμε και ρίχνουμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε από το ανταλλακτικό ώστε να γεμίσουμε την αντλία και το υπόλοιπο το ξαναβιδώνουμε με το καπάκι για επόμενο συμπλήρωμα.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294