Καλάθι Αγορών (0)
VADELIA MASTER 1lt
-33%
VADELIA MASTER 1lt
Ισχυρό καθαριστικό χεριών, 1 lt για καθαρισμό πολύ βρώμικων χεριών όπως από συνεργεία, βενζινάδικα κτλ. με απαλότητα και περιποίηση.
Κωδικός:
134.8630
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
8.99 €
Τελική Τιμή:
5.99 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • VADELIA MASTER ​ισχυρό καθαριστικό για πλύσιμο των χεριών που έχουν πολύ έντονες βρωμιές με ευχάριστο άρωμα, για σωστό καθαρισμό αφήνοντας αίσθηση απαλών και περιποιημένων χεριών. Πολύ οικονομικό κατά τη χρήση καθώς δρα απευθείας στον ρύπο χωρίς να ταλαιπωρεί τα χέρια. Κατάλληλο για συνεργεία, μηχανικούς κτλ που λόγω εργασίας κρατούν τα χέρια τους έντονους ρύπους και βρωμιές.

    Ιδανικό για επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες , που επιθυμούν σωστό καθαρισμό και περιποίηση των χεριών μετά από σκληρές χειρονακτικές εργασίες που ρυπαίνουν έντονα τα χέρια. Σε εύχρηστη συσκευασία με αντλία για ευκολία κατά το πάτημα.

    Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Vadelia Master, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

    Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

  • Το προϊόν είναι έτοιμο προς χρήση. 

    Ανοίγετε πλαγιόστροφα την αντλία και πατάτε για να λάβετε την επιθυμητή ποσότητα του καθαριστικού προϊόντος στα χέρια σας. Αναμειγνύεται με νερό, τρίβετε κατάλληλα για λίγη ώρα τα χέρια σας και ξεπλένετε.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294