Καλάθι Αγορών (0)
LACIP XL 5kg
-25%
LACIP XL 5kg
Υγρό απορρυπαντικό για πλύσιμο πιάτων στο χέρι, 5 κιλά για μεγάλη δράση και στα πιο δύσκολα με μικρό κόστος εφαρμογής.
Κωδικός:
122.4829
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
18.72 €
Τελική Τιμή:
13.99 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • LACIP XL ​υγρό απορρυπαντικό πιάτων και γενικά σκευών για πλύσιμο στο χέρι προσφέρει αστραφτερή καθαριότητα διεισδύοντας σε κολλημένους ρύπους και διαλύοντας τα λίπη. Κατάλληλο για όλα τα πιάτα και σκεύη και για όλες τις επιφάνειες επεξεργασίας τροφίμων. Δεν ερεθίζει το δέρμα ενώ παράγει πλούσιο αφρό που με τα ενεργά στοιχεία που περιέχει δίνουν ένα πολύ χαμηλό κόστος εφαρμογής. 

  Ιδανικό για επαγγελματίες χώρων εστίασης και ξενοδοχείων αλλά και για ιδιώτες χρήστες που επιθυμούν άμεσα εξαιρετικά αποτελέσματα στην καθαριότητα των σκευών που πλένονται στο χέρι σε καθημερινή χρήση. Αποτελεσματικός, οικονομικός και γρήγορος καθαρισμός για κάθε ανάγκη.

  Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Lacip XL, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

  Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

 • Προτεινόμενη ποσότητα αναλογίας χρήσης για κατάλληλο καθαρισμό : 4 γραμμάρια / λίτρο

  Χρησιμοποιείστε την ποσότητα που κρίνεται ότι είναι αναγκαία για το πλύσιμο των πιάτων σας υπολογίζοντας ότι η μεγαλύτερη ποσότητα απορρυπαντικού που τοποθετείται στο σφουγγάρι παρασύρεται από το νερό.Οπότε λίγες σταγόνες αρκούν για επαρκέστατη καθαριότητα.

  Τα ενεργά συστατικά του απορρυπαντικού καθαρίζουν τα πιάτα χωρίς να χρειάζεται να γίνεται μεγάλη αφροποίηση και σπατάλη του υγρού,ενώ για να πλένετε τα πιάτα σας με τον πλέον αποδοτικό οικονομικό τρόπο μπορείτε να βυθίζεται τα πιάτα μέσα σε νερό αντί να χρησιμοποιείτε τρεχούμενο.

  Ξεπλύνετε και στραγγίστε τα σκεύη.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294