Καλάθι Αγορών (0)
SATOL LEX KIT 1-6 1lt
-25%
SATOL LEX KIT 1-6 1lt
Τοπικά υγρά καθαριστικά, 1 lt για αφαίρεση επίμονων λεκέδων διαφόρων μορφών από υφάσματα σε starter kit Satol Lex 1-6.
Κωδικός:
12.0230
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
86.76 €
Τελική Τιμή:
64.90 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • ​SATOL LEX STARTER KIT ​πακέτο καθαρισμού που περιέχει από ένα τεμάχιο από τα ​τοπικά καθαριστικά για επίμονους λεκέδες Satol Lex 1,2,3,4,5,6. Για χρήση απευθείας πάνω στο ύφασμα τοπικά πάνω στο λεκέ ώστε να δράσει προτού μπει στην κύρια πλύση.

  Ιδανικό για να απομακρύνονται αποτελεσματικά ειδικοί λεκέδες που ταλαιπωρούν τους επαγγελματίες που θέλουν να καθαρίσουν σωστά τα υφάσματα και τον ιματισμό αλλά και τα νοικοκυριά.

  Τα τοπικά καθαριστικά SATOL LEX ανήκει σε μία πλήρη σειρά προ'ι'όντων που παράγει η εταιρία Οικοχημική,Ελληνική εταιρία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής,με γνώμονα τις βασικές ανάγκες του καταναλωτικού κοινού προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα σε άριστη αναλογία τιμής.Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή είναι βιοαποικοδομήσιμες και πλήρως συμμορφωμένες με τους ευρωπα'ι'κούς κανονισμούς ώστε τα προ'ι'όντα να είναι αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

  Πλήρως πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας ποιότητας και λειτουργίας σε όλα τα στάδια παραγωγής,η Οικοχημική ακολουθεί τους οδηγούς ορθής υγιεινής και τα διεθνή συστήματα διαχείρισης ποιότητας ενώ στηρίζει στο πλαίσιο της Υπεύθυνης φροντίδας την περιβαλλοντική πρακτική.

 • Το Satol lex τοπικό καθαριστικό χρησιμοποιείται αυτούσιο απευθείας πάνω στο λεκέ για να τον απομακρύνει πριν την πλύση.

  Ειδικά προτείνεται να βάζετε το ύφασμα με το σημείο του λεκέ πάνω σε μία επιφάνεια π.χ.πιάτο (ίσως και με ένα ένα χαρτί ή ένα κομμάτι ύφασμα) ώστε όταν ρίξετε το Satol Lex πάνω στο λεκέ να μην στάξει. Το αφήνετε να δράσει σύμφωνα με τις οδηγίες χρόνου που δίδονται ξεχωριστά για το κάθε SATOL LEX από 1-6 πριν βάλετε το ρούχο στο πλυντήριο για την κύρια πλύση.

  Συμβουλευθείτε τις οδηγίες για το κάθε προϊόν πριν το χρησιμοποιήσετε σε κάθε ύφασμα με προσοχή στα ευαίσθητα.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294