Καλάθι Αγορών (0)
SANITAS DISHMATIC ΣΕΤ ΜΕ ΛΑΒΗ
-33%
SANITAS DISHMATIC ΣΕΤ ΜΕ ΛΑΒΗ
Σετ με λαβή με ενσωματωμένο σφουγγαράκι γενικής χρήσης, για ευκολία και εξυπηρέτηση κατά το καθημερινό πλύσιμο των πιάτων.
Κωδικός:
152.3911
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
3.95 €
Τελική Τιμή:
2.64 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Τα σφουγγαράκια SANITAS φροντίζουν για τη λάμψη κάθε σκεύους και επιφάνειας.

  Είτε πρόκειται για το καθημερινό πλύσιμο των πιάτων και σκευών με επίμονη βρωμιά, είτε άλλων επιφανειών όπως τα είδη υγιεινής, οι κεραμικές εστίες ή ακόμα και οι τοίχοι του σπιτιού σας​ σίγουρα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε ακόμα πιο ευχάριστα με το νέο προϊόν Sanitas Dishmatic λαβή με σφουγγαράκι. Με ειδικό σωλήνα τοποθέτησης υγρού πιάτων για αυτόματη εισχώρηση του υγρού απευθείας στο σφουγγάρι με κάθε πάτημα σε κάθε σκεύος ή επιφάνεια. Για κατάλληλη δοσολογία και ευκολία σε κάθε χρήση.

  Διατίθενται και ανταλλακτικά σε 3 τύπους για αλλαγή χρήσης ή αντικατάσταση φθαρμένου σπόγγου.

 • Τοποθετήστε στην ειδική λαβή το υγρό πιάτων για να εισχωρεί κατάλληλα στο σφουγγάρι που διαθέτει μπροστά ώστε να βγάζει την ιδανική ποσότητα με κάθε πάτημα σε σκεύος  ή επιφάνεια.

  Ιδανικό για το καθημερινό πλύσιμο όλων των σκευών (πιάτα, ποτήρια, κατσαρόλες, κτλ) αφού η ειδική σύνθεση του σπόγγου βοηθά στην απορρόφηση μεγάλης ποσότητας νερού και στη δημιουργία περισσότερου αφρού.

  Διαρκεί πολύ και δεν ξεφτίζει αλλά για να διατηρείτε το σφουγγάρι σε καλή κατάσταση, ξεπλύνετε με άφθονο νερό και στραγγίστε καλά μετά από κάθε χρήση.

  Όλες οι συσκευασίες SANITAS είναι πλήρως ανακυκλώσιμες. Μετά την χρήση μην ξεχνάμε να τις τοποθετούμε στον ειδικό κάδο ανακύκλωσης.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294