Καλάθι Αγορών (0)
BIOTEN BIOACTIVE CAFFEINE 200ml
-34%
BIOTEN BIOACTIVE CAFFEINE 200ml
Τζελ κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, 200ml για λεία και σφριγηλή σιλουέτα με Βιοενεργή Καφεϊνη και 100% εκχύλισμα καφέ για θεαματική δράση με άμεσα αποτελέσματα.
Κωδικός:
131.102
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
20.55 €
Τελική Τιμή:
13.49 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Η Φύση αποτελεί την κινητήριο δύναμη και την πηγή έμπνευσης για τη bioten. Βασιζόμενοι σε αυτό τον ισχυρό δεσμό οι εξειδικευμένοι ερευνητές των εργαστηρίων bioten χρησιμοποιούν τη βαθειά γνώση για τα φυσικά συστατικά και τις ιδιότητές τους για τη δημιουργία της σειράς καλλυντικών bioten.

    To Bioten εξέλιξε την πολύ επιτυχημένη σειρά BODYSHAPE, μία σειρά από προϊόντα που στοχεύουν στις περιοχές με τάση προς κυτταρίτιδα, με αποτέλεσμα ένα πιο σφριγηλό και απαλό δέρμα. Το Bioten BODYSHAPE BIOACTIVE CAFFEINE Gel, στοχεύει αποτελεσματικά ακόμη και την επίμονη κυτταρίτιδα με ολιστική δράση αναδιαμόρφωσης! Περιέχει το Coffee XL Slim Complex, ένα μοναδικό συνδυασμό βιοενεργής καφεΐνης και άλλων φυσικών συστατικών, γνωστών για τις άριστες αδυνατιστικές και αντικυτταριτιδικές τους ιδιότητες. Αποδεδειγμένα μέσω in vitro** τεστ, προλαμβάνει το σχηματισμό κυτταρίτιδας και μεγιστοποιεί τη διαδικασία καύσης λίπους μειώνοντας την όψη "φλοιού πορτοκαλιού".

    Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, αποτρέπει την εμφάνιση κυτταρίτιδας και επιταχύνει την απομάκρυνση των λιπαρών οξέων λόγω της εντατικής δράσης αποτοξίνωσης **.
    Σμιλεύει ορατά το περίγραμμα του σώματος ** και αποδεδειγμένα μέσω δοκιμών in vivo** βελτιώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστικών ινών, για πιο σφριγηλή, ελαστική και αναδιαμορφωμένη σιλουέτα.

    Ο 100% φυσικός πράσινος καφές που περιέχεται είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που αποτοξινώνει το δέρμα συμβάλλοντας στη μείωση της κυτταρίτιδας.

    Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα:

    Μετά από 28 ημέρες: Η σιλουέτα αναδιαμορφώνεται μέσω της μείωσης του λίπους. ** H περιφέρεια μειώνεται: Μηροί και κοιλιά έως -4εκ., γοφοί έως -2εκ.,χέρια έως -1εκ.* Η ποιότητα του δέρματος είναι ολοκληρωτικά βελτιωμένη: πιο απαλό, σφριγηλό, ελαστικό και λαμπερό 84%.***

    *Αντικειμενική κλινική αξιολόγηση με εργαστηριακό όργανο και *** Αυτό-αξιολόγηση υπό την επίβλεψη δερματολόγου, 37 γυναίκες, 1-2 εφαρμογές την ημέρα για 28 ημέρες ** Αποδεδειγμένα αποτελέσματα για το Coffee XL Slim Complex

    Χωρίς parabens - Δερματολογικά ελεγμένο

  • Εφαρμόστε με κινήσεις μασάζ στις προβληματικές περιοχές , όπως γοφούς, μηρούς, κοιλιά, χέρια, 2 φορές την ημέρα για τουλάχιστον 4 εβδομάδες.Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν στο πρόσωπο.

    Ιδανικά προετοιμάστε το δέρμα σας για το αντι-κυτταριτιδικό μασάζ χρησιμοποιώντας μία κρέμα απολέπισης πριν εφαρμόσετε την αντικυτταριτιδική κρέμα ή gel. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα αφήνοντάς το ανανεωμένο και έτοιμο να απορροφήσει το αντικυτταριδικό προ'ι'όν.

    Προφυλάξεις: Μην εφαρμόζετε αμέσως μετά την αποτρίχωση ή την έκθεση στον ήλιο. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από έγκυες γυναίκες ή κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Μην εφαρμόζετε στο πρόσωπο. Πλύνετε τα χέρια σας μετά τη χρήση.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294